Galatasaray, bugün saat 20:00'de Konyaspor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılar, bu maçı kazanırsa en yakın rakibi Fenerbahçe'yle arasındaki puan farkını 12'ye çıkaracak.

"BİZ KAZANALIM, ONLAR DÜŞÜNSÜN"

Murat Sancak'tan çok sert Galatasaray cevabı: "Hadsiz..." Murat Sancak'tan çok sert Galatasaray cevabı: "Hadsiz..."

Teknik direktör Okan Buruk, takımını "Biz kazanalım, onlar düşünsün" diyerek motive ediyor. Konya dönüşü kalan 10 maçın 6'sını Nef Stadyumu'nda oynayacak G.Saray, şampiyonluk yolunda avantaj elde etmenin hedefinde.

"LİGİN EN AZ GOL YİYENİ"

Bu sezon deplasmanda en çok puan toplayan (29) takımı olan sarı-kırmızılılar ayrıca 17 golle ligin en az gol yiyen ekibi konumunda.

MERTENS'İN YERİ OLIVEIRA'NIN

Kasımpaşa maçında sarı kart gören Victor Nelsson bugün Konya'da cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Danimarkalı stoperin yokluğunda yeni transfer Kaan Ayhan görev yapacak. Teknik direktör Okan Buruk hafta boyunca Kaan'ı as takımda Abdülkerim ile birlikte oynattı. Sarı kırmızılıların, Konyaspor maçı kafilesinde Dries Mertens, Yusuf Demir, Mattias Ross ve Fredrik Midtjö yer almadı. Orta sahada Berkan Kutlu'yu kullanmayı düşünen teknik direktör Okan Buruk, Oliveira'yı Mertens'in yerinde oynatacak.