Maçta gösterilmeyen 2 kırmızı kart olduğunu ifade eden Okan Buruk, maçın hakemlerine yüklendi.

"İKİ KIRMIZI KARTI VERMEDİ"

İlk yarı iki tane kırmızı kart pozisyonu vardı, Leo Dubois'in ayağına basılması... Ahmet Oğuz'un Raschica'yı arkadan çekmesi. Zorbay Küçük'ün göstermediği iki kırmızı kartla maça etkisi vardı.

"MERTENS'İ ARIYORUZ"

Serdar Ali Çelikler: "Biraz Erden Timur'u örnek alın ya..." Serdar Ali Çelikler: "Biraz Erden Timur'u örnek alın ya..."

Mertens'in hücumda oyunu yönetmesi çok öneml. Yokluğu iki maçta da ortaya çıktı. Oynayan oyuncuların da performansı daha iyi olabilirdi. Rashica en iyilerden biriydi. Daha sonra Zaniolo'yu oraya, Milot'u sağa aldık. Daha iyisini yapabilecek gücümüz vardı. Son bölümdeki oyun bize yakışmadı.

"1-1'DEN SONRA HATALAR YAPTIK"

Konyaspor'u tebrik ederim. 1-0 öne geçtikten sonra rakibe çok şans vermedik. İkinci yarı beklediğimiz gibi geçti. Devre arası ikinci golü bulmamız gerektiğini söyledim. Pozisyon bulduk ama atamadık. 1-1'den sonra yaptığımız hamleler de rakibe pozisyonlar sağladı. Acele ettik, kötü paslar attık.

"ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞAYACAĞIZ"

İki forvet varken, kenarlara inme şansımız varken, yan ortalarla forvetlerimize top getirmeliydik. Son bölümde kopmalar oldu. Elimizde olan bir maçı kaybettik. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz, yaşayacağız.

FENERBAHÇE İLE YARIŞ

9 puan önde girdik ama şimdi rakibimizin maçına bakacağız. Kafamızı kaldırıp, nasıl 14 maç kazandıysak, aynı performansı göstermeye çalışacağız.

"ARADAN SONRA TOPARLANACAĞIZ"

Üzüntülüyüz, fazla söylenecek söz yok. İyi bir takımız, aradan sonra toparlanacağız.