Futbolundan çok eşi Wanda Nara ile yaşadığı ayrılıkla gündeme geldi. Teknik direktör Okan Buruk, talebesine Kayserispor deplasmanında olduğu gibi yarın da ilk 11'de şans verecek.

GELECEĞİNİ BELİRLEYECEK

Arjantinli futbolcunun Corendon Alanyaspor karşısında sergileyeceği performans sarı-kırmızılı takımdaki geleceğinde belirleyici olacak. 29 yaşındaki oyuncu, Kayseri'deki gibi etkisiz bir futbol ortaya koyarsa, formasını takım arkadaşı Bafetimbi Gomis'e devredecek.

"GALATASARAY KARİYERİ ERKEN BİTEBİLİR"

Icardi'nin yakın arkadaşı olan Arjantinli sanatçı Juan Etchegoyen de Mitre Live'a, yaptığı açıklamada; PSG'den kiralanan oyuncunun durumunun pek iç açıcı olmadığını söyledi. Yaşananlardan Galatasaray'ın rahatsız olduğunu dile getiren Etchegoyen, "Icardi, Wanda Nara'yı arayıp, Türkiye'ye dönmesini ve bu saçmalığa son vermesini istedi. Mauro kızgın ve üzgün. Galatasaray kariyerini beklenenden erken bitirme riskini aldı. G.Saray onun yaptıklarından memnun değil. Galatasaray sadece iki maça çıkan ve performansıyla beklentilerin altında kalan Icardi'nin sportif geleceğinden endişe duyuyor. Galatasaray'ı çileden çıkartan bu medya dizisinin önümüzdeki günlerde de sürmesi bekliyorum" dedi.

Galatasaray maçının hakeminin hastalığı ortaya çıktı! Galatasaray maçının hakeminin hastalığı ortaya çıktı!

(Sporx)