Liderlik koltuğuna sevinemediklerini söyleyen Okan Buruk'un demeçleri şöyle:

Galatasaray'da Fatih Terim bilmecesi: "Haberiniz var mı?" Galatasaray'da Fatih Terim bilmecesi: "Haberiniz var mı?"

"LİDERLİK SEVİNCİNİ YAŞAYAMADIK"

Maçın sonu çok istediğimiz gibi bitmeyince suratımız asıldı. Liderlik sevincini tam olarak yaşayamadık.

"3-4-5 ATMAMIZ GEREKİYORDU"

Oyunun büyük bölümünde, ilk 40 dakikada iyi oyun, net pozisyonlar vardı. Rakibi kaleye getirmedik. İlk yarının son 5 dakikası rakibe şut imkanları verdik. İkinci yarı gol öncesi pozisyonları yakaladık. 3-4-5. golleri atmamız gerekiyordu.

"ICARDİ ANKARAGÜCÜ MAÇINDA SAHADA OLACAK"

Icardi saha çalışmalarına başladı. Yakında yavaş yavaş toplu çalışmalara da başlatmayı düşünüyoruz. Onun için hedef olarak seçtiğimiz maç Ankaragücü maçı. Ankaragücü maçında en azından kadroda olması için çalışmalarımız var.

"TORREİRA'YA KART GÖRDÜĞÜ İÇİN SİNİRLENDİM"

"Lucas Torreira sarı kart sınırında olduğu ve cezalı duruma düştüğü için sinirlendim. Daha önce bir tane daha böyle kolay sarı kart gördü. Hakem kenardan çıkmasını istedi, o ille ortadan çıkacağım dedi ve kart görüp cezalı duruma düştü. Buna sinirlendim. Bazen takımlar, oyuncular plan yapar, 'Bu maç kart göreyim' falan der ama bizim bu tür şeyimiz de yok. Cezalı duruma düştü. Cezalı, sakat olan hiçbir oyuncuyu bir yere götürmüyoruz. Burada kalıp antrenman yapıyorlar. Diğer arkadaşlarıyla antrenman yapacak

"DAHA İYİ BİTİRMEK GEREKİYORDU"

Durum 2-2 olabilir dedirtiyorsunuz. Siz de gol yemeyeyim psikolojisine giriyorsunuz. Değişikliklerle kaliteli ayakları oyuna soktuk. Top bizde kalsın, önde baskı yapalım dedik ama sıkıntı yaşadık. Daha iyi bitirmek gerekiyordu maçı. Onlar da emek sarf etti. İstanbulspor'u da oyun olarak kutlamak istiyorum.

"ERKEN BİTİRECEĞİMİZ MAÇI STRESLİ BİTİRDİK"

Daha erken bitireceğimiz maçı stresli bitirdik. Bunu sezon içerisinde birçok maçta yaşadık. Bu maça özel değil. Bu yüzden puan kayıplarımız oldu. Bunu düzeltmemiz, oyunu bitirmemiz gerekiyor. Doğru şutlar, doğru paslar, doğru oyun olursa kaliteli bir takımız.

"SONUÇ OLARAK LİDER BİZİZ"

Oyun çok fazla durdu. Hep kolay fauller vardı. Bazen oyunun ritmini iki takım kaybedebiliyor faul düdükleri sonrası. İki takım da bunun sıkıntısını yaşadık. Sonuç olarak lider biziz.

"DAHA İYİ OYNAMAK ZORUNDAYIZ"

Taraftarın önünde lider olmaktı hedefimiz. Maç içinde iştahlı oyun oldu. Çok büyük bölümde yaptılar. Liderlikte tutunmak için daha iyi oynamak zorundayız.

"UZUN SÜRE LİDER OLMAK İSTİYORUZ"

Bu 11'le ilk maçımız, hazırlık maçı bile oynamadık. Liderlik koltuğunda daha uzun süre oturmak istiyoruz.

"MERTENS İYİ KULLANIYOR"

Duran topları hep çalışıyoruz, birçok organizasyon yapıyoruz. Bugün Mertens iyi kullandı. Atan oyuncu da çok önemli. Sadece vuranlara bakıyoruz bazen. Mertens iyi kornerler kullandı.

(Sporx)