Erden Timur'dan Fenerbahçe'ye sert cevap! Erden Timur'dan Fenerbahçe'ye sert cevap!

Karşılaşma oynanırken Ömer Erdoğan'ın bir pozisyonda Kerem Aktüroğlu'na küfür ettiği görüldü.

ÖMER ERDOĞAN: "YAPACAĞINIZ İŞİN...."

Duraklama dakikalarında Ankaragücü atak halindeyken Kerem Aktürkoğlu, Ankaragücü kulübesinin olduğu bölümde kendisini yere bırakmak zorunda kaldı. Süreyi geçirdiğini düşünen Kerem'e Ömer Erdoğan: "Yapacağınız işin a.... k...."  dedi.

HAKEMLER DUYMADI

Genç teknik adamın sözleri Kerem Aktürkoğlu'nun yanında bulunan hakem Zorbay Küçük ve 4.hakem Burak Şeker tarafından duyulmadı.

ÖMER ERDOĞAN: "İYİ POZİSYONLAR BULDUK"

MKE Ankaragücü teknik direktörü Ömer Erdoğan'ın maç sonu demeçleri:

"Oyuncularımı tebrik ederim. Bir Galatasaray deplasmanında ancak bu kadar iyi mücadele edilirdi. Son dakikaya kadar beraberliği yakalamak için çok iyi oyun sergilediler. Maça kontrollü başladık ve 1-0 öne geçtik. Gomis'in golünde çalıştığımız yerden yedik. 2-1 olduktan sonra oyunun kontrolünü ele aldık. Topa sahip olmaya başladık. İyi pozisyonlara girdik. Sonlandırmada sıkıntı yaşadık. Bizim bu haftaya kadar en ciddi sıkıntılarımızdan birisiydi. Pozisyon değerlendirme sıkıntı yaşıyoruz. Bunları geliştirirsek Ankaragücü daha iyi yerlere gelecek. Oyuncularıma verdikleri mücadele için teşekkür etmek istiyorum. Beraberliği hak ettiğimizi düşünüyorum." dedi.

Emre Kılınç'ın kaçırdığı gol sonrası Ankaragücü taraftarlarının tepkisinin sorulması üzerine ise Erdoğan, "Bana göre Emre Kılınç sahanın en iyi oyuncusuydu. Beki de aramıza katıldıktan sonra oynadığı en iyi maçtı. Herkesten fazla golü atmak isterdi ama şansızlık diyelim. Doğru tarafa vurdu ama şanssızdık. Sahada çok iyi bir Emre vardı." şeklinde konuştu.