30 Nisan’da seçim olmayacağının netleşmesinden sonra Olağanüstü Divan Kurulu yapıldı. Burada Burak Elmas’ın görevden alınması için imza toplanmasına karar verildi. Diğer kulüplerin aksine Galatasaray’da imza toplanması için noter onayına ihtiyaç yoktu.

Buna rağmen Burak Elmas’ı başkanlıktan indirilmesi için gereken 2 bin imzanın yarısı ancak toplandı. Bu da Elmas’ı yeniden aday olması konusunda yüreklendirdi.

Yönetici Nihat Kırmızı, 48 yaşındaki başkana: “İbra etmeyen küçük bir gruptu. Bize oy verenlere borcumuz var. Onlar için aday olmalı ve bizi gerçekten isteyip istemediklerini görmeliyiz.” dedi.

İş adamı Nihat Kırmızı, Elmas ve yönetiminin istifa etmemesindeki en önemli etken konumunda yer alıyor.

Fatih Terim'in eski avukatından başkanlık hamlesi Fatih Terim'in eski avukatından başkanlık hamlesi

DURSUN ÖZBEK DÜŞÜNÜYOR

Özbek’i yeniden başkan olarak görmek isteyenlerin sayısı bir hayli fazla. Camianın önde gelen isimleri bu hafta içinde Özbek’le görüşerek, Eşref Hamamcıoğlu ile birleşmesini talep edecek. Şu anda adaylığa soğuk bakan Dursun Özbek, bu konudaki kesin kararını birkaç gün içinde verecek.

İKİ İSİM DAHA ÇIKABİLİR

Galatasaray Kulübü’nde 11 Haziran’da yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurul öncesinde kulisler iyice hareketlendi. Mahkeme kararıyla iptal edilen 30 Nisan’daki seçimde başkanlığa aday olan ve bu düşüncelerinden vazgeçmeyen Eşref Hamamcıoğlu ile Metin Öztürk’ün ardından iki önemli ismin daha aday olması gündeme geldi.

(Takvim)