FIFA'nın kararı ve TFF'nin yaptığı değişiklik sonrasında, Ukrayna'daki tüm futbolcular ve Rusya'daki yabancı futbolcular, 7 Nisan'a dek kulüplerimize transfer olabilecek.

PULGAR VE TAYLAN GÖZDEN DÜŞTÜLER

Fotomaç'ın haberine göre Pulgar'ın ardından Taylan Antalyalı yaptığı bireysel hatalarla gözden düşen oyuncu... Teknik direktör Domenec Torrent kalan 8 haftada Pulgar'ı da kullanmayı düşünmüyor. İtalyan ekibiyle anlaşılıp kiralık sözleşmesinin askıya alınması gündemde.

DEVRE ARASINDA KONUŞULDU

Ardından Galatasaray'ın izleme listesinde yer alan Rusya ve Ukrayna'daki yabancı ön liberolarla temas kurulacak. 15 gün içinde hızlı bir operasyon gerçekleştirilecek. Lokomotiv'ten Beka Beka ile devre arasında da ismi konuşulan CSKA Moskova'dan Jean- Philippe Gbamin için birer ön görüşme gerçekleştirilecek.

ASIL GÖZDE İSİM

Ancak asıl gözde önceki yıllarda da gündeme gelen ve Avrupa'nın en önemli ön liberoları arasında gösterilen Zenit'ten Wilmar Barrios... Kolombiyalı ön libero için de bir dizi görüşme yapılacak. Üç oyuncudan birisi alınacak ve orta saha güçlendirilecek.

AVRUPA'DA YOK

Savaşın ardından Ukrayna'da sıkıyönetim kararı ile tüm ligler askıya alındı. Rusya'da lig devam ediyor ancak Rus takımları UEFA müsabakalarından ihraç edildi. 28 Mayıs'taki Şampiyonlar Ligi finali de Rusya'dan alarak Fransa'ya verildi.

15 MİLYON EURO ÖDEDİ

Lokomotiv, Beka Beka'yı 6 milyon euro'ya Caen'den kadrosuna kattı. Barrios, Boca Juniors'tan 15 milyon euro'ya Zenit'in yolunu tuttu. Buna karşılık Gbamin ise Everton'dan kiralık olarak CSKA Moskova'ya geldi.

(Fotomaç)