Kerem Aktürkoğlu, Avrupa'ya gitmek istiyor. Menajeri Erkut Söğüt yoğun çaba içerisinde. Galatasaray Başkanı Burak Elmas da satışa sıcak bakıyor. Hem verdiği sözü tutmak, hem de gider ayak kulübe para kazandıran başkan olmak istiyor.

Ancak Söğüt’ün Lyon’dan getirdiği ilk teklif çok düşük. Sonraki satış, bonuslar gibi pek çok seçenek dahil edildiğinde Kerem için yapılan teklif ancak 12 milyon Euro’yu buluyor.

GENÇ FUTBOLCU AVANTAJI

Kerem, Ekim ayında 24 yaşına girecek. Artık genç futbolcu statüsünden çıkacak. Gelecek sezon Avrupa’da olmayan Galatasaray’dan ayrılması çok daha zor olacak. Bu yüzden hem menajeri Söğüt hem de Başkan Elmas’a göre Kerem bu yaz takımdan ayrılmalı.

Serhat Akın: "Okan Buruk maçı izleyince dalga geçmiştir..." Serhat Akın: "Okan Buruk maçı izleyince dalga geçmiştir..."

MESUT ÖZİL DEVREYE GİRDİ

Bu arada menajeri Erkut Söğüt'ü hem Türkiye'ye hem de Avrupa'ya duyuran Mesut Özil de Kerem’le bir görüşme yaptı. Fenerbahçe'de kadro dışı kalan yıldız oyuncu genç futbolcuya sınırda olduğunu, Avrupa’ya transfer olmak için çok fazla şansı kalmadığından bahsetti.

ASLANTEPE'DE 6 VEDA

Torrent dışında sözleşmeleri sona erecek Babel ve Feghouli ile kiralık oyuncular Halil, Pulgar ve Pena da Aslantepe'deki Adana Demirspor maçıyla Sarı-kırmızılı taraftara veda edecek.

Futbolu bırakmaya hazırlanan Arda Turan, Nef Stadı'na futbolcu olarak son kez çıkacak.

(Fotomaç)