Deneyimli futbolcu, "Kötü bir zamanda geldim. Sezonun ilk yarısında neredeyse hiç forma şansı bulamadım Türkiye'de. PSV'de kendime geldim diyebilirim. Galatasaray'da 3 yerli kuralı sebebiyle yerimi kaybettim. Coşkumu ve heyecanımı kaybettim. Teknik direktör her defasında bunun sadece Türkiye'de geçerli bir kural olduğunu dile getirdi. Bu sebeple hep bir Türk sol bek seçti. İyi ve sıkı çalışıyordum fakat bunun karşılığında forma şansı bulamadığınız zaman canınız sıkılıyor. Galatasaray'la sözleşmemin geri kalan süresini artık PSV ile imzaladım. Sadece PSV'nin futbolcusuyum." dedi.

HOCASI, VAN AANHOLT'A ÖVGÜLER YAĞDIRDI

PSV Teknik Direktörü Ruud van Nistelrooy da, futbolcusundan övgülerle bashetti. Genç teknik adam "O harika bir oyuncu. Oynadığı bölgede neler yapacağını çok iyi biliyorum ve halen genç oyuncu gibi çalışmaya devam ediyor." sözlerini kullandı.

Abdülkerim Durmaz: "Taraftarlar artık pes ettiler..." Abdülkerim Durmaz: "Taraftarlar artık pes ettiler..."

32 yaşındaki sol bek, Sarı-kırmızılı takıma 2021 yazında Crystal Palace'tan transfer olmuştu. Hollandalı futbolcu, Galatasaray'da toplam 62 maça çıkmış ve 3 gol, 5 asistlik katkı vermişti.