Giresunspor'da başkan Hakan Karaahmet'ten sürpriz transfer açıklaması geldi.

"Perez'i kim almak istiyorsa teklif yapar"

Radyospor'a konuşan Hakan Karaahmet, "Galatasaray'da kongre süreci olduğu için net bir şey söylemek mümkün değil. Alexis Perez birçok takım tarafından takip ediliyor. Perez'in sürecinde olanları göreceğiz, resmi bir şey olmadan konuşamamak lazım. Perez'in önünde daha 6 hafta var. Bu maçlarda daha da iyi oynaması lazım. Perez'i illa satacağız diye bir düşüncemiz de yok. Perez çok kolay bulunmayan oyunculardan, kim almak istiyorsa, teklif yapar ve gerekli cevabı veririz" dedi.

Adis Jahovic iddialarına cevap

"Adis Jahovic'le anlaştınız mı?" sorusuna Karaahmet, "Transfer konusunda herhangi bir şeyimiz yok. Adis Jahovic transferi gündemde değil, böyle bir düşüncem de yok. Giresunspor'la ilgili farklı düşünceye sahip bir insanım. Jahovic gündemimizde yok. Bunlar zaman zaman çıkıyor, bazen görüyoruz. Şu anda kulübüm ile ilgili işlerle uğraşıyorum scout ekibimizin zaten takip ettikleri futbolcular var, zamanı gelince sizlere duyuracağız" ifadelerini kullandı.

Alexis Perez'in bu sezonki performansı

Yükselen grafiği ile Galatasaray'ın listesine girmeyi başaran Alexis Perez, bu sezon Giresunspor forması ile 30 mücadelede görev aldı. 28 yaşındaki tecrübeli stoper, 1 kez rakip fileleri havalandırırken, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

28 maçta 4 gol, 1 asist

Göztepe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Adis Jahovic bu sezon İzmir temsilcisinde 28 maçta 4 gol, 1 de asist yaptı ve 5 gole katkı sundu.

Murat Sancak'tan çok sert Galatasaray cevabı: "Hadsiz..." Murat Sancak'tan çok sert Galatasaray cevabı: "Hadsiz..."

(Radyospor)