Fatih Terim’den sonra sportif direktörlük ataması adeta karmaşaya dönüştü.

KIVIRCIK VE BRANCO ELENDİ

Başkan Burak Elmas, Terim’in gidişi sonrası Emre Kıvırcık ile anlaşmıştı. Ancak Işıtan Gün ve arkadaşları, yönetimde Kıvırcık ismine karşı çıktıklar ve Portekizli Mario Branco’yu gündeme getirdi. İstanbul’a gelip hafta sonundaki maçları izleyen Branco’ya ise Başkan Burak Elmas’ın karşı çıktığı belirlendi. 

CAMPOS, BURAK ELMAS'I ETKİLEDİ

Son gündeme gelen isim ise Lille’de çalışan ve şu an boşta olan Luis Campos. Real Madrid, Monaco ve Lille gibi takımlarda görev alan Campos’un CV’si Burak Elmas’ı oldukça etkiledi.

PERŞEMBE GÜNÜ GÖRÜŞECEK

Luis Campos'un perşembe günü oynanacak Kasımpaşa maçında İstanbul'a gelip Galatasaray'ı izleyeceği ve yönetimle bir görüşme gerçekleştireceği belirlendi.

Son olarak Lille'de sportif direktörlük yapan Portekizli futbol adamı daha önce Monaco ve Real Madrid'de çeşitli görevlerde bulundu.

GALATASARAY İLE YOLU KESİŞMİŞTİ

Campos, G.Saray'ın genç yıldızı Mustafa Kapı'yı adeta ayarttı ve Sarı-Kırmızılı kulüp bonservis ücreti alamadan Kapı'yı Lille'e kaptırdı.

FATİH TERİM KARŞI ÇIKMIŞTI

Terim, Kapı ve Campos'a büyük tepki göstermişti. Kapı, Lille'de varlık gösteremeyince geçtiğimiz günlerde bedelsiz olarak Adana Demirspor'a geldi.

Galatasaray'ın geleceği içindeki oyuncular arasında sayılan Mustafa Kapı'yı bu şekilde sarı-kırmızılı ekipten çıkartan Luis Campos'un G.Saray'da sportif direktörlüğe düşünülmesi ise şaşkınlık yaratttı.

"KARA LİSTEYE ALMIŞTI"

G.Saray Yönetimi'nde bazı isimlerin ise Campos için "Gelecekte çok daha değer kazanabilecek bir oyuncumuzu bizden bedavaya kaçıran bir şahsın sportif direktör olarak atanması çok manidar olur. Fatih hocamız o dönemde bu adamı kara listeye almıştı" şeklinde görüş belirttiler.

Kaynak: Takvim / Tunç Özgen