Ramo 3. Bölüm İZLE Ramo son bölüm full tek parça izle, SHOW TV ekranlarının sevilen dizisi Ramo 3.Bölüm ile Salı akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyecek yeni bir bölüm ile sevenleriyle buluştu. Peki RAMO 3. BÖLÜM FULL İZLE nereden izleyebilirim.

3 bölümü deviren Ramo, heyecanın zirvede olacağı 3. yeni bölümü ile 28 Ocak akşamı ekranlarda. Ramo yeni bölümde neler olacak? Ramo 3. bölüm izle, Ramo son bölüm izle, Ramo canlı izle, Ramo 28 Ocak bölümü izle, Ramo 3. bölüm fragmanı, Ramo yeni bölüm izle, Ramo son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

RAMO 3.BÖLÜM İZLE FULL TIKLA (SON BÖLÜM İZLE)

RAMO 3.BÖLÜM ÖZETİ

Yavuz'un boynuna ilmek geçirdiği Ramo bir kamyonete bindirilir ve Adana'nın yönetildiği odaya götürülür. Kuralları çiğnemenin bedeli olarak cezasını çekecek ve sulhu sağlayacaktır!

Sulhu sağlamanın tek yolu, eski usulde, kız alıp kız vermektir; Yani Ramo Sibel'le, Neco da Ramo'nun kardeşi Fatoş'la evlenecektir.

İstanbul'un bu şartına iki ailenin üyeleri de karşı çıkar. Sibel, babasının katiliyle evlenmeyecektir. Ramolar ise Fatoş'u Neco'ya vermeyeceğini söyler.

Diğer yandan ailenin başına geçen Süleyman'dan gizli iş çeviren Halef ve Neslihan, Seyhan'ın cezaevindeki ağabeyi Ceyhan'la iş birliği yapar.

Ramo, İstanbul'un hükmü karşısında ne yapacağını şaşırmış ailesiyle karşı karşıya gelmiştir. Vereceği karar iyice zorlaşmaktadır.