Norwich City teknik direktörü David Wagner adeta transfer için, "parayı veren düdüğü çalar" anlamına gelecek ifadeler kullandı. 

* Yatırım yapmak için satmak ve bu tam olarak yapacağımız ve yapmaktan hoşlandığımız şey. Eğer bir gruba yeni enerji, yeni yüzler kazandırmayı seviyorsanız

* Bir futbol kulübü olarak bizim için oldukça yaygın olduğunu düşündüğümüz bir şey. Açıkçası yer açmak zorundasınız ve eğer yer açıp para kazanabiliyorsanız, aferin bize... bu da bizim amaçlarımızdan biri.

Hull City'den Kerem Aktürkoğlu hamlesi! Gözü kararttı... Hull City'den Kerem Aktürkoğlu hamlesi! Gözü kararttı...

* Ancak satmak zorundaysanız veya yeniden yatırım yapmak için satmak istiyorsanız büyük bir fark var. Bu çok büyük bir fark diyebilirim. Doğru oyuncu için doğru teklif gelirse satmaya açığız, çünkü yatırım yapmayı seviyoruz.

* Bu tam olarak bizim fikrimiz ama satmak zorunda değiliz. Bu, teklif aldığınız oyuncuların iyi oyuncular olduğu anlamına gelir ve bu yüzden transfere ilgi duyarlar. 

* Bu yüzden günün sonunda, benim için, bu az ya da çok bir kazan kazan durumu, bu grubun yeni yüzlere ihtiyacı olduğuna inandığımı açıkça belirtmiş olsam bile.

* Norwich City futbol kulübüne başarı getirmek istiyorum. Bu futbol kulübünün hak ettiği şey tam olarak bu. Borç vermemiz gerektiği anlamına geliyorsa, borç veriyoruz, eğer satın almamız veya ücretsiz transferler almamız gerektiği anlamına geliyorsa, bunu yapıyoruz.

* Bizim için tek amacımız bu sezon olduğumuzdan çok daha iyi olmak. Güney Amerika pazarı ve tabii ki İngiliz pazarı hakkında da iyi bilgiye sahibiz."