Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray'ın Fenerbahçeli futbolcuların yaptıklarına cevap vereceğini söyledi.

"MERT HAKAN YUKARIYA OYNUYOR"

"Fenerbahçeli Mert Hakan yukarıya oynuyor, güçlüye oynuyor. Popülist açıklamalarda bulunup insanların sinir uçlarıyla oynuyor. Tamamen sahayı karıştırmak için görevlendirilmiş ve gerekeni yaptı."

"OKAN BURUK KORKAK OYNATTI"

"Maçın birinci dakikasından son dakikasına kadar Fenerbahçe galibiyeti hak etti. Çünkü Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk korkak futbol oynattı."

"GALATASARAY YÖNETİMİ SINIFTA KALDI"

"Stad müdürünü yönetici olarak düşünmeyin. Normal yetkili birisi, her zaman ön planda olan birey değil. Tek başına kaldı, herkesin içerisine girdi. Çok büyük cesaret gösterdi. Kendisini tebrik ediyorum. Galatasaray yönetimi ise sınıfta kalmıştır. Sayın Dursun Özbek, Erden Timur ve Metin Öztürk, Ali Koç takımını alıp soyunma tünelinden sahaya soktuğu zaman siz neredeydiniz kardeşim?"

"KORTEJLE KADIKÖY'DEN GEÇECEKLER"

"Bakın görürsünüz önümüzdeki hafta Galatasaray cephesi, kortejle Kadıköy'den geçecekler ve onlara misli karşılığını verecekler." dedi.

Okan Buruk'tan transfer sözleri: "Değişik tipte..." Okan Buruk'tan transfer sözleri: "Değişik tipte..."

ERTEM ŞENER'LE KAVGA ETTİ

Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz Futbol programının moderatörü Ertem Şener'le canlı yayında kavga etti. Kütahyalı, Şener'e "İlla Ali Koç'u mu öveceğiz?" sözleriyle serzenişte bulundu. Daha sonra programa reklam arası verildi.

(GsGazete)