Rasim Ozan Kütahyalı'nın iki teknik adamla ilgili öne çıkan demeçleri şöyle...

"AZİZ YILDIRIM PALAVRA YAPIYOR"

"Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho görüşmelerine dair birkaç bilgi vermek istiyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim bazı konularda palavra atıyor. Neden? Senelik 16 milyon Euro maaş alacak. Bu da bizim Okan Buruk'un 10 katı maaşı yapıyor. Okan da önümüzdeki seneden sonra yıllık 50 milyon TL kazanacak. Mourinho'nun sözleşmesi 3 yıl değil, 1 yıl. Bu süreçte de yeri geldiği zaman Arabistan'da 1-2 günlük etkinliklere katılacak daha fazla para kazanmak için. Gittiği zamanda yardımcısı maç günleri takımın başında olacak. Tabii bu senaryo Aziz Yıldırım seçimi kazanırsa gerçekleşecek."

"GALATASARAY HAKKINI VERİYOR"

"Galatasaray, eski futbolcularına ve eski hocalarına hakkını veriyor. Fenerbahçe vefasız bir camia. Düşünün Fenerbahçe'de 3 kez şampiyonluk yaşamış ve kaptanlığını yürütmüş Ümit Özat'ın doğum günü kutlanmıyor. Babası vefat ediyor kulüpten bir kişi aramıyor. Böyle bir şey olabilir mi?"

Fenerbahçe'nin transferi En-Nesyri'yi Erden Timur veto etti Fenerbahçe'nin transferi En-Nesyri'yi Erden Timur veto etti

"ACUN, ERDEN TİMUR'U ÖRNEK ALACAK"

"Ali Koç, futbolu Acun Ilıcalı'ya emanet edecek. Acun da Erden Timur'u örnek alacak. Kendi ekibini kurup Samandıra'nın başında olacak." dedi.