Kadrolarına orta saha takviyesi düşünen iki ekip, Nicolas Raskin transferinde birbirlerine rakip oldular.

YENİ SÖZLEŞME TEKLİFİNİ REDDETTİ

Abdullah Avcı, Hamsik'in ilerleyen yaşını göz önünde bulundurarak orta sahayı güçlendirmek istiyor. Fransız basını 2 Türk kulübü için yeni bir iddiada bulundu. Galatasaray ve Trabzonspor, Standard Liege ile sözleşme uzatmayı reddeden Nicolas Raskin'in yerine yarışıyor. Yeni sözleşmeyi reddeden Raskin'e B takımına giden yol gösterildi. 

Belçika kulübünün kararının ardından 21 yaşındaki oyuncu ipleri kopardı. Galatasaray ve Trabzonspor'un ilgilendiği Nicolas Raskin'in 2 talibi daha bulunuyor. Ayrıca Toulouse ve Marsilya'da genç orta saha oyuncusu için çalışıyor. 

NİCOLAS RASKİN'İN PERFORMANSI

Mert Hakan'ın Galatasaray beğenisi Fenerbahçelileri kızdırdı Mert Hakan'ın Galatasaray beğenisi Fenerbahçelileri kızdırdı

Raskin'in sözleşmesi Haziran 2023'te sona eriyor. Futbol kariyerine standart Liege altyapısında başlayan Nicolas Raskin, Anderlecht ve Gent takımlarında oynadı. Raskin bu sezon Standard Liege formasıyla 15 maça çıktı. 21 yaşındaki orta saha oyuncusu 1 gol ve 4 asist yaptı.

NİCOLAS RASKİN KİMDİR?

Standart Liege takımında Orta Saha mevkinde forma giyen Nicolas Raskin, 23 Şubat 2001 tarihinde dünyaya gelmiştir. 179 cm boyunda ve kilo olan Nicolas Raskin, Sağ ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11'de 15 maça çıkan Nicolas Raskin, 1 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Nicolas Raskin, bu sezon 0 asist ve 1 gol katkısı ile oynamaktadır.

(61medya)