Moskova Havalimanı'nda oyuncular, idari kadro ile kulüp personeli, parfüm ve hediyelik eşya benzeri şeyler almak için soluğu Free Shop'ta aldı.

Rezan Epözdemir de galibiyetin moraliyle kimsenin elini cebine attırmadı. Epözdemir, toplamda yaklaşık 12 bin Euro (Yaklaşık 135 bin TL) ödedi.

Mbaye Diagne'nin de Instagram'dan paylaştığı mesajın sonuna, "Hediyeler için çok teşekkürler ikinci başkanımız Rezan Epözdemir" yazmasının nedeni de böylece ortaya çıkmış oldu.

REZAN EPÖZDEMİR KİMDİR?

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden üniversite ikinciliği ile mezun oldu. Marmara Üniversitesi Özel Hukuk Anabilim Dalı Yüksek Lisans Onur Derecesi  sahibi. Marmara Üniversitesi Kamu Hukuku Anabilim Dalı Doktorası ve Yüksek Onur Derecesi sahibi. Bilgi Üniversitesi, Dr. Öğretim Üyesi. 

Çeşitli hakemli dergi ve gazetelerde yayımlanmış onlarca makale, sunulan uluslararası tebliğler, paneller ve yayınlanmış kitapları vardır. Türkiye kamuoyunun takip ettiği pek çok davada avukatlık, hukuki danışmanlık, sosyal sorumluluk projeleri, iş, sanat ve spor dünyasında birçok kişi ve kurumun vekilliğini yaptı. 

Yazılı, görsel basın ve kitle iletişim araçlarında birçok programa katıldı ve hukuk yorumculuğu yaptı.

(Sporx)