Rıdvan Dilmen, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'a da övgüler yağdırdı.

"GALATASARAY BU İKRAMI GERİ ÇEVİRMEDİ"

"Fenerbahçe puan kaybettikten sonra Galatasaray'a hediye geldi, Galatasaray da bu ikramı geriye çevirmedi. Kazanması sürpriz değil ama bu skorla kazanması sürpriz."

OKAN BURUK'A: "BUNLARIN HEPSİ DEĞERLİ"

"Adil olmak çok önemli, adil insan kazanıyor. Analizleriniz ve doğru bir iletişimle Okan Hoca yıldızları bu şekilde idare edebiliyor. Anadolunun Anadolu takımı Başakşehir'le 100 taraftar, 50 polisle şampiyonluk yaşadı. bugün 3.ligde olan Akhisar'ı Türkiye Kupası şampiyonu yaptı. Bugün 3 farkla öndesin ama halen 6 kişi hücum yapıyorsun. Şampiyonlar Ligi'nden elensen bile göze hoş gelen bir oyun koymuşsun. Bunların hepsi çok değerli. Bence Fatih Terim, Mustafa Denizli ve Şenol Güneş üçlüsüne yaklaşan tek teknik adam Okan Buruk'tur."

"12 NET POZİSYON VARDI"

"Sabaha kadar oynansa Galatasaray puan kaybetmezdi. 12 tane net pozisyon vardı. Trabzonspor'da Mendy çıkınca maç zaten bitmişti."

Emre Bol: "Galatasaray'a Osayi Samuel etkisi yaratır" Emre Bol: "Galatasaray'a Osayi Samuel etkisi yaratır"

"4-4-2'Yİ TERCİH EDEBİLİR"

"Okan Hoca, önümüzdeki hafta oynanacak 2 lig maçında 4-4-2'yi tercih edebilir. Zaha ve Icardi ileride denenebilir. Solda Kerem, sağda Barış veya Tete. Hücumda daha üretken olabilirler." şeklinde konuştu.