Bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran Mancini, Zaniolo'nun doğru tercih yaptığını söyledi.

"FORM TUTMASI ADINA DOĞRU TERCİH"

İtalyan hoca: "Bu sezon inişli çıkışlı performansları oldu. Kendisini takip ediyorum. Galatasaray'ı yakından biliyorum. Süper Lig'de ve Galatasaray'da bulundum. Sürekli oynaması ve kendini geliştirmesi adına doğru tercih yaptığını düşünüyorum." dedi.

"AVRUPA'YA DÖNECEKTİR"

"Serie A'ya tekrar dönecek midir?" sorusuna 58 yaşındaki teknik adam: "Mutlaka. Belki de Avrupa'nın başka büyük liglerinde de forma giyebilir. Potansiyelini ortaya çıkarırsa verim alma şansınız artıyor." ifadelerini kullandı.

Gökhan Özoğuz Galatasaray'a iftira attı! Yalanı ortaya çıktı Gökhan Özoğuz Galatasaray'a iftira attı! Yalanı ortaya çıktı

AYAĞININ TOZUYLA DEPREMZEDELERE YARDIM

Salı gecesi sessiz sedasız İstanbul'a getirilen Galatasaray'ın yeni transferi Nicolo Zaniolo, önceki sabah yine gözlerden uzak şekilde sağlık kontrolünden geçirildi. Nef Stadyumu'nda başlatılan afet bölgelerine yönelik yardım kampanyasına mesai harcayan sarı-kırmızılı kulüp, Zaniolo transferi ile bu anlamlı organizasyonu gölgelemek istemedi.

Zaniolo transferin açıklanmasının ardından NEF Stadı'nda bulunan deprem yardımları toplama alanına gitti ve Galatasaray taraftarına yardım etti.

(GsGazete)