Levent Tüzemen'den Vincenzo Montella'ya Fatih Terim tepkisi Levent Tüzemen'den Vincenzo Montella'ya Fatih Terim tepkisi

Sarı-kırmızılılar, Boey'i Ocak ayında ve yaz transfer döneminde bu rakamdan aşağı satmayı düşünmüyor.

HAFTAYI LİDER TAMAMLADI

Galatasaray çok tartışılan Sivasspor karşılaşmasında kritik 3 puanı çıkarmayı başarmıştı. Sarı-Kırmızılı ekip bu sonuçla ezeli rakibi Fenerbahçe 'nin (32), 1 puan önünde 2022 yılını lider tamamladı.

GÖNDERİLECEKTİ YILDIZLAŞTI

Cim Bom takım içi transferden oldukça iyi yararlanmaya başladı. Sezon başında adı gönderilecekler listesinin en başında yer alan Sacha Boey bir anda bambaşka bir kimliğe büründü.

TEKLİFLERİN GELMESİ BEKLENİYOR

Geçen sezon başında sadece 1 milyon Euro bedelle transfer edilen Fransız sağ beke, 15 milyon Euro'luk fiyat biçildi. Galatasaray'daki performansını her geçen hafta yükselten ve Avrupa devlerinin dikkatini çekmeyi başaran 22 yaşındaki futbolcuya, ara transfer döneminde resmi teklifler gelmesi bekleniyor. Genç oyuncuyu elinden kaçırmak istemeyen Sarı-Kırmızılılar, yıldız futbolcu için istediği bonservis bedelini belirledi.

RAKAM DAHA DA ARTABİLİR

Galatasaray yönetimi, kapıyı 15 milyon Euro'dan açmanın yanı sıra yeni kontrat görüşmelerine de nokta koymaya hazırlanıyor. Fiyat daha da artabilir Boey ile bir süredir görüşme halinde olan ve büyük ölçüde mutabakat sağlayan Sarı-Kırmızılılar, ocak ayı itibarıyla imzaları atıp resmi açıklamayı yapmayı planlıyor. Kulübe yeni kaynaklar, zamlı yeni mukavele imzalanması halinde, kulübün bonservis talebini daha da yukarı çekebileceğini ifade ediyor.

(Fanatik)