Sunucu Hakan Ural ile ünlü komedyen Şahan Gökbakar arasında sular bir türlü durulmuyor. Ünlü komedyenin sık sık sosyal medya hesabı üzerinden hükümet aleyhine yapmış olduğu paylaşımlar bir kesim tarafından tepkilere neden olurken bir kesim tarafından da taktir ediliyor.

Hakan Ural geçtiğimiz günler Şahan Gökbakar hakkında yeni bir açıklamada bulunarak ünlü komedyenin bir maşa gibi kullanıldığını iddia etti. Bunun ardından ünlü komedyenin yanıtı da sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girerken pek çok kişi tarafından da beğenildi.

Hakan Ural Ünlü Komedyene Yüklendi!

Hakim Ziyech yeni Türk sevgilisiyle görüntülendi Hakim Ziyech yeni Türk sevgilisiyle görüntülendi

Hakan Ural yapmış olduğu açıklamalarda iktidarı savunarak her defasında iktidara yakın olduğunu göstermeye devam ediyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan magazin tartışma programında yorumcu olarak yer alan ünlü sunucu son yaptığı açıklamalarda ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ı hedef aldı.

Hakan Ural ünlü komedyen için yaptığı paylaşımlarını yorumlayarak ‘Seni son dönemlerde ön plana çıkarmalarının nedeni seni sevmeleri değil. Sen pek çok kişi tarafından maşa olarak kullanılıyorsun. Faşist güçlerin düşüncelerine hizmet ettiğin için seni ön plana çıkarıp popüler hale getirmeye devam ediyorlar. Sen ne olduğunu düşünüyorsun!’ ifadelerini kullanmıştı.

Şahan’dan Yanıt Gecikmedi!

Ünlü komedyen Şana Gökbakar bu açıklamaları ise sosyal medya hesabı üzerinden yorumlayarak cevapladı. Açıklamalarında ‘Kanal D’nin sunucusu bana ekran başında saydırıp hakaret etti. Toplumun gözünde hiç değerimin olmadığını ve bir maşa olduğumu iddia etti. Benim filmimle kanal tek bir gecede ilk 10’a girmeyi başardı. Gece yarısı yayınlanan tekrarla bile ilk 7’ye girdiğini gördüm. Gerçekten bu toplumda hiç değerim olmadığını anladım’ diyerek imalı bir yanıt verdi. İkili arasındaki bu tartışmanın devam edip etmeyeceği ise henüz bilinmiyor.