Büyük mücadeleye sahne olan maçtan Anadolu Efes, 91-77'lik skorla galip ayrılarak seride durumu 1-1'e getirdi. Bu sonuçla birlikte Sarı-Kırmızılı ekibin galibiyet serisi sona ermiş oldu.

BURAK ELMAS SALONU TERK ETTİ

Maçı seyretmek için salona gelen Burak Elmas maç başlamadan ayrıldı. Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Anadolu Efes karşılaşmasında kendisine saha içi tribününde yer ayrılmaması ve bekletilmesi gerekçesiyle Sinan Erdem'i terk etti.

Elmas, “Anadolu Efes’in bu tutumunu kınıyorum. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, bu misafirperverliğin aynısını kendilerine göstereceğiz. Salı günü görüşürüz.” dedi.

"BİR ŞEY KAYBETMEDİK"

Ergin Ataman: "Hedefim Galatasaray Başkanlığı..." Ergin Ataman: "Hedefim Galatasaray Başkanlığı..."

ING Basketbol Süper Ligi play-off yarı final maçında Anadolu Efes'e 91-77 mağlup olan Galatasaray Nef'te Andreas Pistiolis, mücadeleyi değerlendirdi.

Pistiolis, "Hiçbir şey kaybetmedik, hiçbir şey kazanmadık. Çalışmaya gideceğiz. Daha iyi oynamak için sahaya çıkacağız. Ekstra mücadele ortaya koyacağız. Rakibimizin karaktere sahip olduğunu ve reaksiyon göstereceğini biliyorduk. Bizim de karakterimiz var. İkinci maçtaki gibi kötü olmayacağız. İlk maçtaki gibi domine edemeyebiliriz ama bu maçı iyi analiz edip bir adım yukarı çıkmaya çalışacağız." şeklinde konuştu.

(Sporx)