Sebahattin Şirin'in açıklaması şöyle:

Sayın Devlet Bahçeli;

Ülkemiz için birlik ve beraberlik adına verdiğiniz emekleri geçmişten bugüne takip ediyoruz.

Siyasi geçmişinizin tertemiz olduğundan adınız gibi tek derdinizin DEVLET ve BEKASI olduğundan zerre şüphem yok.

Son günlerde önce Fenerbahçe sonra Beşiktaş maçlarında yaşanan olaylarla ilgili verdiğiniz demeçleri yakından takip ediyorum.

Yıllardır tribünde din, dil, etnik köken ve ideolojik herhangi bir ayrışmaya izin vermediğimiz gibi siyasi olarak da tüm görüşlere sahip binlerce insan tribünlerde birlikte kolkolayız ve yıllardır her türlü ayrışmanın daima karşısında olduk.

Yıldırım Demirören'in Fatih Terim'i hedef alan sözleri! Yıldırım Demirören'in Fatih Terim'i hedef alan sözleri!

Beşiktaş üyeliğinizle ilgili verdiğiniz karardan sonra, tanıdığım parti mensubunuz olan Beşiktaşlı birçok arkadaş üzüntülerini dile getirmiştir.

Size akıl veriyormuş gibi algılanmak istemiyorum fakat çok uzun yıllardır tribün, gerekse sokak tecrübelerimiz ve yaşanmışlıklarımız sizin bu olaylarla ilgili attığınız twitler ve verdiğiniz demeçlerde danışmanlarınız veya iletişimcileriniz tarafından yanlış yönlendirildiğinizi gerilimi tırmandırma niyetinde olmadığınızı düşünüyorum.

Size gelen bilgi akışının sağlığını ve doğruluğunu tekrardan gözden geçireceğinizi düşünüyor, birlik ve beraberlik içinde bu zor günleri hep birlikte atlatacağımıza yürekten inanıyorum.

Son olarak; Deplasman haktır, ENGELLENEMEZ!