Ünlü şarkıcı Seda Sayan son günlerde sık sık evliliği ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten ile ilişkisi ile gündeme geldikten hemen sonra çok geçmeden geçtiğimiz bahar aylarında nikah masasına oturmuşlardı. Seda Sayan ile Çağlar Ökten arasındaki ilişkiden dolayı ünlü şarkıcının oğlu Oğulcan Engin ile arasın bozuk olduğu ve ilişkilerinde ciddi sorunlar yaşadıkları iddia edilmişti.

Oğulcan Engin ile Sorun Yaşıyor!

Seda Sayan ile oğlu Oğulcan Engin’in aralarının yaşanan evlilik sebebi ile açık olduğu konuşuluyordu. Oğulcan Engin’in annesinin nikahına katılmaması ve konu hakkında da herhangi bir açıklama yapmaması bu süreçte iddiaları doğrular nitelikteydi. Seda Sayan ile Oğulcan Engin uzun süredir birlikte de görüntülenmiyordu.

Simge Sağın'dan Galatasaray itirafı: "Hastanelik oldum..." Simge Sağın'dan Galatasaray itirafı: "Hastanelik oldum..."

Seda Sayan’ın bu süreç içerisinde sosyal medya hesabından eşi ile olan romantik paylaşımlarını sık sık paylaşması dikkat çekmişti. Seda Sayan oğlu ile ilgili olan her konuda genellikle sessiz kalmayı tercih etmişti. Bu süreçte haberlerde de sürekli yaş farkının gündeme gelmesi sonrasında Seda Sayan duruma tepki göstererek ‘Çağlar için sürekli yaşının küçük olduğunu söylüyorlar. Bu adamın 11 yaşında bir çocuğu var. Küçük yaşta olarak lanse edilmesine anlam veremiyorum’ dediği öğrenildi.

Seda Sayan Oğluyla Nispet Yaptı

Bir süredir yan yana gelmeyen Seda Sayan ve oğlu Oğulcan Engin uzun zaman sonra bir araya geldiler. Eşiyle uzun bir tatilden dönen Seda Sayan oğlu hakkındaki yorumlara da yanıt verdi. Uzun zaman sonra Oğulcan Engin ile bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Yaptığı paylaşıma ‘Gözümün nur oğlum’ yazarak adeta nispet yaptı. İkili aralarında sorun olmadığını da kanıtlamış oldu. Pek çok takipçisi ise aralarında olan buzun yavaş yavaş erimeye başladığını düşünmeye başladılar.