Hürriyet'in haberine göre Sarı-kırmızılı takımda gol yollarında etkili olamayan ve son maçta 11'deki yerini Gomis'e kaptıran Haris Seferovic'e AEK talip oldu. 

Galatasaray ile resmi maçlarda golü bulunmayan yıldız oyuncu, Kasımpaşa ile oynanan özel maçta Galatasaray adına ilk golünü atmıştı.

Yunanistan'da yaz transfer dönemi 15 Eylül'de kapanıyor

AMRABAT, VİDA VE TZAVELLAS GİBİ TANIDIK İSİMLER

Galatasaray, Cem Küçük hakkında işlem başlattı Galatasaray, Cem Küçük hakkında işlem başlattı

Geçmişte Galatasaray forması terleten Nordin Amrabat, Sezon başında Beşiktaş'a veda eden Domagoj Vida ve Alanyaspor'da görev alan Georgios Tzavellas'ı kadrosunda bulunduran Yunan temsilcisi AEK, şimdi de Sarı-kırmızılılardan Haris Seferovic'i transfer etmek için girişimlerini sürdürüyor.

AYRILIKLAR OLACAK

Takımda düşünülmeyen Taylan Antalyalı, Ömer Bayram, Christian Luyindama ve Oğulcan Çağlayan ile yolların ayrılması bekleniyor.

Süper Lig'den Antalyaspor, Ankaragücü, Gaziantep FK ve Konyaspor, Taylan Antalyalı'yı transfer etmek için temas kurdu. Bu kulüpler, Taylan'n maaşını ödemeye hazır.

Teknik direktör Okan Buruk'un kadroda düşünmediği bir başka yerli futbolcu Ömer Bayram için de Süper Lig'den Giresunspor ve 1. Lig takımlarından Eyüpspor'un devrede olduğu belirtildi.

Buruk, Luyindama ve Oğulcan Çağlayan'ı da kadroda düşünmüyor.

(Hürriyet)