Ekonomide meydana gelen dalgalanmaları ve değişimleri en doğru şekilde analiz eden ünlü ekonomist Selçuk Geçer son zamanların en çok takip edilen isimlerinden birisi olmayı başardı. Daha önce dolar fiyatları daha düşükken, doların 16 lira 80 kuruş seviyelerine çıkacağını ifade etmişti. Pek çok kişi verilen fiyatların şişirilmiş olduğunu düşünse de şimdilerde dolar kuru 18 lira sınırını geçmiş durumda.

Yatırımcılar ve vatandaşlar doğru şekilde paralarını değerlendirmek için ünlü ekonomistin yapacağı tahminleri merakla beklemeye başladılar. Bunun üzerine dolar ve altın fiyatları hakkında önemli açıklamalarda bulunan ünlü ekonomistin yorumları da oldukça merak ediliyor. Son yayınladığı videosunda gelecek hafta altın ve dolar fiyatlarında beklediği seviyeyi açıkladı.

Dolar Artışının Ardından Benzine Zam Bekleniyor!

Dolar kurunda meydana gelen her artışın pek çok üründe de artış yaşanmasına neden olduğu biliniyor. Bunun üzerine akaryakıt fiyatlarında da dolar kuruna bağlı olarak yeni zamların beklendiğinin altını çizmişti. Bu açıklamayı yaptıktan kısa bir süre sonra benzin fiyatlarına 1 lira 42 kuruş değerinde bir zam geldi.

Tarım Kredi'de Cumhurbaşkanının müjdelediği indirimler başlıyor! Bu ürünlerde çok ciddi indirim olacak Tarım Kredi'de Cumhurbaşkanının müjdelediği indirimler başlıyor! Bu ürünlerde çok ciddi indirim olacak

Dolar Fiyatları için Yeni Tahminlerini Açıkladı!

Merkez Bankası’nın faiz indirimi politikası göz önünde bulundurulduğu zaman yeni dönemde de dolar fiyatlarındaki ateşin sönmesinin pek mümkün olmadığı belirlendi. Aralık ayından bu yana sürekli olarak yükselmeye devam eden doların özellikle yıl sonuna kadar 30 lira seviyelerini göreceğini düşünen Selçuk Geçer, dolar yatırımcılarını dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Pek çok dolar yatırımcısı dolar fiyatlarındaki belirsizlikten korktukları için satmakla satmamak arasında gidip geliyorlar ancak ünlü ekonomist açıklamalarında dolar yatırımcılarının daha büyük karlar elde edebilmek için biraz daha sabırlı olmaları gerektiğini belirtti. Doların yükselişi ile birlikte ilerleyen dönemlerde benzin, motorin ve LPG fiyatlarında da rekor artışların yaşanması muhtemel olarak görülüyor