Selin Ciğerci'nin kadınlar matinesinde bir hayranı Ciğerci'nin kalçasına dokundu. Ciğerci, kalçasına dokunan kadına şakayla karışık tepki verdi.

Selin Ciğerci kadınlar matinesinde kalça tacizi geldi. Bu haber internet kayıtlarına” Selin Ciğerci Kalça Tacizi” adıyla girmiş oldu.Daha önce” Bebek Okan “adıyla anılan Selin Ciğerci cinsiyet değiştirerek kadın olmuştu.

Kadın olduktan sonra futbolcu sevgilisi Gökhan Çıra ile evlenen erkekten dönme kadın olan Selin Ciğerci mutlu bir yuva kurmuştu.

Selin Ciğerci Kadınlar matinesi düzenlerken hafif öne doğru eğildiği sırada; hemen arkasında bulunan kadın topluluğu içerisindeki bir bayan, Selin Ciğerci’nin kalçasına elini koyarak taciz etti.
Selin Ciğerci kalçasında bir el hissettiği ve hemen arkasını dönerek elini kalçasına koyan kadına” Ne yapıyorsun bacım, Ayıp oluyor” ama diyerek tepki gösterdi.

Bu tepki üzerine tacizci kadın: Selinciğim bir şey yapmadım. Sadece elimi koymuştum dedi. Selin Ciğerci; tacizci kadının bu cevabı üzerine, sitemkar bir bakış atarak şarkı söylemeye devam etti.