Semih’i almak için G.Saray’a 2 milyon euro ödeyen Sparta Prag, milli oyuncuyu bonservis bedeli olmadan bırakmadı. 15 Şubat’ta başlayacak Çekya Ligi’nin ikinci yarısında kendisini ilk yarıda olduğu gibi direkt 11 oyuncusu olarak kullanacaklarını ilettiler.

Semih her ne kadar bastırsa da Sparta Prag yönetimi tecrübeli isimden vazgeçmedi. G.Saray yönetimi de 500 bin euro’luk bonservis bedelini ödemeyince ipler koptu. Asıl iddia ise Semih için bonservis bedeli ödenmemesinde sosyal medyanın çok büyük rolü oldu.

Mustafa Cengiz, Semih’in adının çıkmasından sonra gün boyu sosyal medyada yapılan tepkileri okudu. “Bir de bonservis bedeli ödeyip aldığımız ortaya çıkarsa bizi topa tutarlar” diyerek transferi engelledi. Terim’in ise “gelsin. Bizim evladımız” denilen Semih’in transferinin bitirilememesi yüzünden çok kızgın olduğu, aralarının düzelme aşamasına girdiği Başkan Mustafa Cengiz’le tamamen ipleri kopardığı iddia edildi. Terim’in Semih transferinin yatması üzerine, “kulübü kim yönetiyor. Twitter mı?” diye isyan ettiği bile iddia edildi.

Kaynak: Fotospor