Aydemir Akbaş'tan Süheyl Batum'a sert tepki daha! Aydemir Akbaş'tan Süheyl Batum'a sert tepki daha!

Serdar Ali Çelikler'in Sarı-kırmızılılara dair öne çıkan demeçleri şöyle...

"İLK YARI KİLİTLEDİLER"

"Adana Demirspor teknik direktörü Hikmet Karaman'ı tebrik ederim. Maçtan sonra ne söylediyse hakkıdır. İlk 45 dakika Galatasaray'ı kilitlediler. Pozisyon verdiler ama pozisyona da girdiler. 1-0 öne geçseler başka şeyler konuşabilirdik. Üstelik takımda bir sürü sıkıntı vardı. Ödenmeyen maaşlar, yönetim değişikliği, idmana çıkmamalar. Onların elinden bu kadar geldi. Stoper Semih'in sakatlanarak çıkması da iyice ibreyi Galatasaray'a çevirdi."

"CEZA SAHASI DIŞI GOLLER...."

"Bu sezon Galatasaray'dan oldukça fazla bir şekilde ceza sahası dışı golleri gördük. Icardi Pendikspor, Oliveira Rizespor deplasmanı, Köhn ve Kerem Demirbay'ın Rizespor'a attığı goller ve Ziyech'in son olarak Adana Demirspor'a golü. Demek ki futbolcu kalitesi çok ağır basıyor. Genelde ceza sahası dışından atılan gollerde taktikten çok teknik konuşulur."

"TAHMİNLERİM DOĞRU ÇIKTI"

"Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Alanyaspor'la 2-2 berabere kaldığı maçta Galatasaray'ın şampiyonluk şansı yüzde 85 demiştim. Onun öncesinde eşit puanları vardı yüzde 70 demiştim. Nitekim tahminlerim doğru çıktı. Bugün geldiğimiz noktada yüzde 95 şampiyon Galatasaray olacak." ifadelerini kullandı.