Çelikler, Sarı-kırmızılılardaki Osimhen ve kaleci transferiyle ilgili de görüşlerini aktardı.

"MARTİNEZ RAKİP ÇILDIRTIR"

Bişar Özbey'den Osimhen transferine Erden Timur örneği
Bişar Özbey'den Osimhen transferine Erden Timur örneği
İçeriği Görüntüle

"Ben haftalar önce Inaki Pena ve Emiliano Martinez'i hem Galatasaray hem de Fenerbahçe için duydum. Ama Chelsea'den Petrovic iyi kaleci. Bence başarılı olabilir. Martinez gelirse %100 rakip çıldırtır."

"HAKAN ÇALHANOĞLU GELECEK"

"Şunu biliyorum ki Hakan Çalhanoğlu Galatasaray'a gelecek. Transferi olmak üzere. Aldığım duyumlar son derece olumlu. Şimdi 30 milyon Euro isterler, Ağustos ayında bu rakam 15'e iner. Ben oyun stilini sevmiyorum ama kötü oyuncu olduğu anlamına gelmiyor."

"82-83 MİLYON EURO BÜTÇESİ VAR"

"Galatasaray 4 Temmuz'da oyuncuları sağlık kontrolüne sokacak, 5 Temmuz'da sezonu açacaklar. Osimhen tatiline odaklanmak istiyormuş. Böyle bir şey olabilir mi? Galatasaraylılar sıkıldı. Icardi gibi aidiyet duygusu yok. Eğer Osimhen olmazsa Jonathan David'e gidecekler. Vlahovic, Juventus'ta kalırsa David Galatasaray'a kalır. Liverpool neden Osimhen'i alsın? Gol atma sıkıntıları yok. İşleyen düzenleri var zaten. Galatasaray'ın 82-83 milyon Euro transfer bütçesi var. Bunun 14 milyon Euro'su Sane'ye verildi geriye ne kalacak? Ona göre planlama yapacaklar." sözlerini kullandı.