Sergen Yalçın, Okan Buruk'un Jose Mourinho'ya göre avantajlı olduğunu sarf etti.

"İSTATİSTİKLER ÖYLE SÖYLÜYOR"

Rıdvan Dilmen: "Okan Buruk aynı hatayı yapmayacaktır" Rıdvan Dilmen: "Okan Buruk aynı hatayı yapmayacaktır"

"Galatasaray'ın oturmuş bir kadrosu var. 2 senedir devam eden hocası var. Şöyle de bir şeye değinmek lazım bizim ligimizde 17 senedir Türk hocaları şampiyon oluyor. Bu azımsanacak bir zaman aralığı değil. Böyle baktığın zaman Türkiye Ligi için konuşuyorum Okan Buruk'un buna Mourinho da dahil olmak üzere diğerlerine göre bir avantajı var. Çünkü istatistikler öyle söylüyor. Ama futbolda bu işler belli olmaz."

"SON 10 SENEDE ÇOK BAŞARILI DEĞİL"

"Mourinho her zaman Dünya'nın en iyileri arasında yerini alır ama son 10 senede çok başarılı olmadığını görüyoruz. Sadece 1 lig şampiyonluğu kazanmış bu süreçte. 1 Avrupa Ligi ve 1 Konferans Ligi kazanmış. Fenerbahçe'yle Avrupa başarıları da elde edebilir ancak camianın istediği önce şampiyonluk. Buna hitap edebilecek mi? Asıl konuşulması gereken konu bu."

"AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDER"

"Beşiktaş'ın getirdiği Van Bronckhorst'u çok tanımıyorum. Geçmişte daha önce çalıştırdığı takımları izlemedim. Benim ligle ilgili tahmim aynı şekilde devam eder. Galatasaray ve Fenerbahçe şampiyonluk yarışında, Beşiktaş ve Trabzonspor da onların takipçisi olur." dedi.

Editör: Berksan Sabancı