Sports Digitale'e konuşan Serhat Akın, müsabakaya dair enteresan demeçler kullandı.

"FENERBAHÇE'DE OLSA KAOS ÇIKMIŞTI"

"Önce sezon başına dönelim bu takımda öyle sıkıntılar yaşandı ki. Ziyech takıma rest çekti, Icardi tatillere gitti gelmedi, Mertens iyi değildi, Ndombele ve diğer transferler tutmadı. Oliveira kadro dışı kaldı. Eğer bunlar Fenerbahçe'de olsa kaos çıkmıştı. Galatasaray'da Okan Buruk ne yaptı? Takımdaki bütün sorunları tek tek onardı. Eğer İsmail Kartal, Süper Kupa maçında Ali Koç'un kararına karşı çıksaydı ben de ona bugün şampiyonluk gitse bile sahip çıkardım. Ortada bir şahsiyet meselesi var."

"OKAN BURUK OMUZLARDA KARŞILANACAK"

"Ndombele, Aurier, Kerem Aktürkoğlu ve diğer transferlere laf atıldı. Kardeşim adam seni şampiyon yapıyor mu yapıyor? Hocan elinden geleni yapmış. Ne yapsın yani her oyuncunun da suyunu çıkartamaz ki. Al gör yine Icardi hocası Okan Buruk'u omuzlarda karşılayacak. Adam İtalya'da gol kralı olmuş, PSG'de Messi'yle, Neymar'la, Mbappe ile oynamış kibir ego yapmıyor. Diğer taraftan Fenerbahçe'ye bakıyorsun Batshuayi başka bir alemde, Dzeko başka bir tarafta. Samimiyet yok."

"MOURİNHO DA GELSE..."

Fenerbahçe'nin gizli TFF görüşmesi! Galatasaray... Fenerbahçe'nin gizli TFF görüşmesi! Galatasaray...

"Bakın ben Jose Mourinho'ya kötü hoca demiyorum. Ama Fenerbahçe'ye Mourinho de gelse aynı başkan devam edecekse yine Galatasaray önümüzdeki sene favori olur."

"GALATASARAYLILAR KAZANMAYI İSTEMEDİ"

"Ben iddia ediyorum Galatasaraylılar, Karagümrük karşısında kazanmayı istemedi. Çünkü Fenerbahçe'yle bir final oynayalım düşüncesine kapıldılar. Bunu anlayan Ali Koç, seneye Mourinho ve Talisca'yı getirmiyorsa ben artık bir şey demiyorum." dedi.