Sports Digitale'e konuşan Serhat Akın'ın Okan Hoca'yla ilgili yorumları şöyle...

"NASIL OLUYOR BU?"

"Senin takımın bu haftaya kadar tüm maçlarını kazanmıştı. Daha hazır olmayan takım Fenerbahçe'ydi. Tam kadro çıktın, Fenerbahçe'nin ise eksikleri vardı. Sen 10 kişi kaldıktan sonra rakibe bir sürü pozisyon verdin. 4'e 2, 5'e 3, bir sürü pozisyona girdi. Nasıl oluyor bu Okan Hocam? Maçtan sonra demişsin ki 'Rakip aslında kapandı bekledi' hangi maçı seyrettin Allah aşkına? Haftalardır seni övüyorduk da ilk mağlubiyetinde de bu kadar değil yani. Rakibinde ameliyattan çıkmış oyucular vardı. Sen hazırlamamışsın takımını. Geçen hafta Karagümrük maçında sinyali alman gerekiyordu. İsmail Kartal'a söylediklerimizi sana söylüyoruz şimdi. Üstelik yaptığın değişiklikler takımı daha da aşağıya çekti."

"ÜZERİNE ALINMASIN"

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır" Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır"

"Şimdi ben basın toplantılarını eve gidince izliyorum basın mensupları 'İsmail Hoca böyle dedi siz ne düşünürsünüz?' diye sorular soruyorlar. Halbuki İsmail Kartal kimseye gönderme yapmıyor. Ama oradaki muhabirler ve gazeteciler ortalığı kızıştırmak için diyorlar. O yüzden üzerine alınmasın." ifadelerini kullandı.