Serhat Ulueren, Galatasaray yönetiminde bazı sorunlar çıktığını belirtti.

"KİRALIK DÖNEBİLİR"

"Kerem Aktürkoğlu fırtına gibi başladı ama şimdiki performansı sallantıda. Benfica formasıyla 6-7 maç üst üste skora katkı yapamadı. Bu aralar da inişli-çıkışlı performansı var. Kerem kiralık dönebilir. Galatasaray'ın böyle bir niyeti varmış. Zaten Galatasaray'ın kanatlarında Yunus ve Barış dışında başka bir oyuncu yok. Sallai'yle felan o iş olmaz."

"DURSUN ÖZBEK SAZI ELİNE ALDI"

Sinan Engin: "Galatasaray'da kondisyon sorunu var!"
Sinan Engin: "Galatasaray'da kondisyon sorunu var!"
İçeriği Görüntüle

"Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili İbrahim Hatipoğlu ve Sportif A.Ş yöneticisi Abdullah Kavukçu'nun çıkan tweetleri, taraftarın gelen tepkileri üzerine transferdeki yetkiyi, sazı bizzat Dursun Özbek eline aldı. Direkt kendisi Okan Buruk'la temas kuracak ve transferleri bitirmek için uğraşacaklar. Ben önümüzdeki 5 ila 7 gün içerisinde bir futbolcu açıklamalarını bekliyorum."

"PARA YOK"

"Galatasaray'ın kasasında para yok. Çok ciddi maaş ödemeleri var. Fenerbahçe'de Ali Koç farkı çok ciddi hissediliyor. Bugün Beşiktaş ve Galatasaray transferin en sessiz takımlarından birisi. Eyüpspor Başkanı Galatasaraylı olmasaydı Ahmed Kutucu transferi de zor biterdi. Hadi al bakalım şimdi Berke Özer'i alabiliyor musun? O yüzden Dursun Özbek çok dikkatli ve emin adımlar atmak zorunda. Mali dengeleri bozmak istemiyor." ifadelerini kullandı.