Sevgili Geçmiş 8. Bölüm İZLE Star TV Sevgili Geçmiş son bölüm full tek parça izle, (FİNAL) Star TV ekranlarının sevilen dizisi Sevgili Geçmiş 8.Bölüm ile Cuma akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyecek yeni bir bölüm ile sevenleriyle buluştu.

İpek, Sinan’ın kendilerini ihbar edip etmeyeceğini anlayamaz. Sinan hiçbir şey söylemeden çekip gider. Polis Büyük Ev’in kapısına dayandığında İpek ve kızlar Sinan’ın kendilerini ele verdiğini düşünürler. Cahide, Cemal’i ortadan kaldırmak için bir plan yapar. Araba ile nikaha gittikleri sırada Cahide Cemal’e saldırır, araba kontrolden çıkar ve birlikte denize uçarlar. Cemal sudan çıkar; kurtulmuştur ancak Cahide yoktur.

8 bölümü deviren Sevgili Geçmiş, heyecanın zirvede olacağı 8. yeni bölümü ile 13 Aralık akşamı ekranlarda. Sevgili Geçmiş yeni bölümde neler olacak? Sevgili Geçmiş 8. bölüm izle, Sevgili Geçmiş son bölüm izle, Sevgili Geçmiş canlı izle, Sevgili Geçmiş 13 Aralık bölümü izle, Sevgili Geçmiş 8. bölüm fragmanı, Sevgili Geçmiş yeni bölüm izle, Sevgili Geçmiş son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde..

SEVGİLİ GEÇMİŞ 8. BÖLÜM FULL İZLE (FİNAL İZLE)

SEVGİLİ GEÇMİŞ 7.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cemal, Tekin Malik’in arabasının yerini ihbar ederek Cahide’yi iyice köşeye sıkıştırmıştır. Cahide’ye iki seçenek sunar… Ya onunla evlenecektir ya da kızları cezaevine girecektir. Sinan, Tekin Malik’i kızların öldürdüğünü öğrenmiştir.