2020 Sevgililer günü geliyor, Peki sevgiline ne alacaksınız hiç düşündünüz mü? Byük mağazalar birbirleri indirim yarışına girmeye başladı. 14 Şubat Sevgililer günü için elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Peki Sevgilime ne alabilirim? Hangi markaların 2020 Sevgililer gününe özel indirimleri var. Gelin birlikte bakalım...

Yol arkadaşınızı, sevdiğiniz kişiyi mutlu etmek, onu birbirinden farklı hediyelerle şaşırtmak ve ona verdiğiniz değeri bir kez daha göstermek için harika bir fırsat: Sevgililer Günü! Belki de sevgilinizin ya da eşinizin bütün yıl boyunca en sabırsızlandığı ve en çok merak ettiği günlerden biridir. Sabırsızlıkla beklenen ve sevgililerin birbirlerini düşünerek aldığı hediyeleri vermek için tüm yıl geri sayım yapanlar için beklenen gün geldi çattı! Her yıl 14 Şubat gününde, dünyanın dört bir yanında kutlanan Sevgililer Günü, sevgili ve eşlerin birlikte romantik anlar geçirdiği, birbirlerine tatlı sürprizler yaptığı ve aşklarını taçlandırdığı, romantizm ve sevgi dolu bir gündür. 

2020 Sevgililer günü N11'de indirimli kampanyaları ile devam ediyor, İndirimli ürünlere bakıp en uygun hediyeyi sevgiline alabilirsiniz.

Mediamark'ta 14 şubat sevgililer günü indirim kervanına katıldı.

Bazı çiftlerin heyecanla beklediği ve 2020 Sevgililer Günü sürprizleri için şimdiden hazırlıklara başladığı, bazı çiftlerinse bu özel gün için hediye seçimini her zamanki gibi son ana bıraktığı 14 Şubat 2020 Sevgililer Günü yaklaşıyor. “Sevgililer Günü ne zaman?” “Sevgiliye hediye ne alınır?” sorularının sıkça sorulduğu bugünlerde Sevgililer Günü hediye arayışları da artıyor. Birbirlerine olan sevgilerini özel hediyelerle taçlandırmak isteyen çiftlerin sayısız alternatifi bulunuyor. Sevgiliye hediye seçmek, bazıları için zor gibi görünse de MediaMarkt, 14 Şubat hediyeleri için geniş ürün yelpazesi sunarak Sevgililer Günü hediye seçenekleri arasında yer alan birbirinden çeşitli ve uygun hediyelere kolaylıkla ulaşılmasını sağlıyor.

Mediamark'ın indirimli ürünlerine göz atabilirsiniz.