Barcelona'nın yıldız oyuncusu Gerard Pique ile dünyaca ünlü şarkıcı Shakira arasında 2010 yılında başlayan büyük aşk, geçtiğimiz aylarda sona ermişti. El Periodico'da yer alan habere göre; Gerard Pique'nin Shakira'yı aldattığı ve ünlü şarkıcının bunu yakaladığı ortaya çıkmıştı. Ünlü çiftin bu olayın ardından evlerini ayırdığı da belirtilmişti. Futbolcunun eski evine taşındığı ve komşularının Gerard Pique'yi sık sık eve girip çıkarken gördüğü de öğrenilmişti.

ORTAK AÇIKLAMA 

Basına yansıyan haberlerin ardından, ikiliden de resmi açıklama gelmişti. Shakira ve Pique, ortak yayınladıkları açıklamda, "Yollarımızı ayırdığımızı doğrulamaktan dolayı üzgünüz. Birinci önceliğimiz olan çocuklarımızın iyiliği için mahremiyetimize saygı bekliyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

SHAKIRA'DAN SOSYAL MEDYA HAMLESİ 

45 yaşındaki Kolombiyalı şarkıcı, Pique'den ayrılır ayrılmaz dikkat çeken bir hamle yapmış; ünlü isim, aldatılma haberlerinden kısa bir süre sonra Instagram’da Chris Evans’ı takibe almıştı. Evans da Shakira’nın takibine vakit kaybetmeden karşılık verince, dış magazin kulisleri aşk iddialarıyla çalkalanmaya başlamıştı. Shakira, Evans ile de durmamış ve diğer yakışıklı isimleri de takip etmişti.

Felipe Melo'ya pahalıya patlayan hareket Felipe Melo'ya pahalıya patlayan hareket

FERRAN TORRES'İN KIZ KARDEŞİYLE BİRLİKTE 

Pique, gizemli kadından sonra geçtiğimiz günlerde ise takım arkadaşı Ferran Torres'in kız kardeşiyle görüntülenerek dikkatleri üzerine çekti. Girona'daki bir festivalde fotoğrafları çekilen yıldız futbolcunun yanındaki kadının, Ferran Torres'in kız kardeşi Clara Torres olduğu anlaşıldı.

"BU SHAKIRA'YI İNCİTECEK" 

Tüm bunların ardından 35 yaşındaki Gerard'ın, 23 yaşındaki yeni sevgilisiyle yakınlaştığı anların videoları hakkında konuşan İspanyol yayın kuruluşu Socialite'in sunucusu Laura Roige, Dailymail'de yer alan habere göre; şu ifadeleri kullandı:

Aralarında bir ilişki olduğu belli. Bu Shakira'yı incitecek, çünkü karşımızda hiç görmediğimiz bir Gerard Pique var. Onu Shakira ile hiç böyle görmemiştim.

(Şampiy10)