Sinan Engin, Galatasaray'ın yüzde 99 oranında şampiyon olduğunu hatırlattı.

"BİR ŞEKİLDE KAZANIYORLAR"

"Galatasaraylı futbolcular iyi de oynasa kötü de oynasa bir şekilde kazanıyorlar. Okan Hoca değişiklikler konusunda biraz geç kaldı. Abdülkerim, Marcao'yu tutma konusunda çok zorlandı Sanchez biraz daha erken oyuna girebilirdi."

"DURDURMAK ZOR"

Fenerbahçe'nin transferi En-Nesyri'yi Erden Timur veto etti Fenerbahçe'nin transferi En-Nesyri'yi Erden Timur veto etti

"Galatasaray şampiyon oldu artık. Bir mucizeden daha fazlası gerekiyor. Yüzde 99 bu iş bitti. Galatasaray'ı sportif anlamda durdurmak zor olacak. Yani önümüzdeki senelere hep favori girecekler. Sahadaki bütünleşmesinden camiadaki birliğe kadar bunu görüyoruz. Bir de Başkan Dursun Özbek borçları azaltma konusunda önemli çalışmalar yapıyor, kulağıma gelen bazı bilgiler var."

"ICARDİ VE TERİM KAVGA EDERDİ!"

"Bakın Okan Buruk bazı yıldızları çok güzel idare etti. Tatile gidenler oldu, kolay bir şekilde sakatlananlar oldu, parasını 1 hafta geç aldığı için protesto etmek isteyenler oldu. Okan Hoca bunları iyi idare etti. Fatih Terim diyorsun. Galatasaray ve Türk futbolunun 1 numarası ama bence Icardi ile çok iyi anlaşamazlardı kavga ederdi. Gomis ve Falcao'da bunları gördük. Diğer taraftan dön İsmail Kartal'a bak takımına hakim olamıyor."

"YILIN FUTBOLCUSU BARIŞ ALPER!"

"Galatasaray'da Barış Alper diye bir futbolcu çıktı. Galatasaray'daki tüm futbolcuların önüne geçti. Yılın oyuncusu oldu bence. EURO 2024'de Milli Takımın yıldızı olacaktır." ifadelerini kullandı.