Sinan Engin, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in geri planda durması gerektiğini söyledi.

"İRİTE EDİYOR!"

"Ya Dursun Başkan takımın şampiyonluğa gidiyor sen gidiyorsun ezeli rakiplerine durduk yere gönderme yapıyorsun 'Sahada geçemiyorsunuz yardımda geçin bari' felan yapma bunları. Koz veriyorsun rakiplerine. Ondan sonra da birbirlerinize sert demeçlerde bulunuyorsunuz. Bak senin önünde seçimin var onlara odaklan. Şampiyonluğa koşuyorsun daha büyük hedeflerin var. Girme bu toplara. Verdiğin demeçler irite ediyor yani."

"KENDİ SİYASETİNE BAK"

"İster şampiyon ol ister şampiyon olma bu tip camiaları yöneten başkanlar geri planda durması lazım. Çünkü büyük camiaların büyük sıkıntıları olur. Bak senin karşına aday çıkardılar. Sen favori de olsan karşında güçlü bir liste var. Sağ kolun Erden Timur ne yapacak? Kimse bilmiyor. Bir kırgınlık söyleniyor. Sen kendi siyasetine bak."

"GALATASARAY FARKLI KAZANIR"

"Karagümrük - Galatasaray maçı hem düşme hem de şampiyonluk potasını ilgilendiren kritik bir karşılaşma ama bence Galatasaray farklı kazanır. Farklı bir şey söylemeye gerek yok. Feghouli de büyük bir eksiklik. Dön Galatasaray'a bak herkes formda. Hocası da formda. Erden Timur halen Florya'da çalışıyor. Hakikaten helal olsun."

Galatasaray Derrick Köhn'ün alternatifini hazırladı Galatasaray Derrick Köhn'ün alternatifini hazırladı

"BARIŞ DENGELERİ BOZDU"

"Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz diye bir adam var. Türkiye'deki bütün dengeleri bozdu. Benim böyle bir oyuncum olsa 30-40 milyon Euro'dan aşağı bir rakama satmam. Her gün bir gelişim kaydediyor." dedi.