Sinan Engin, Galatasaray'ın güçlü kadroya sahip olduğunu vurgualdı.

"MUCİZE OLMASI GEREKİYORDU"

"Haftalardır aynı şeyi söylüyorduk. Galatasaray'ın şampiyonluğu vermesi için mucize olması gerekiyordu. Ligin en zayıf rakiplerinden birisi Konyaspor karşısında Galatasaray ezerek galip geldi. Bu ezici galibiyetler özellikle Avrupa'da elendikleri maçtan sonra daha çok arttı bu kadro kalitesinden kaynaklanıyor. Sen mesela Galatasaray'ın ilk 11'ini geçtim yedek kulübesinden Konyaspor'a 2 tane adam ver. Bak o zaman nasıl maç seyrediyoruz."

"TEMKİNLİ ÇIKTI BU KEZ"

Derrick Köhn'ün menajerinden açıklama: "İletişimdeyiz" Derrick Köhn'ün menajerinden açıklama: "İletişimdeyiz"

"Ne olursa olsun Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı yenmesi fiyakasını bozdu. Ama neticede Galatasaray yine şampiyon oldu. Okan Buruk kardeşimi tebrik ediyorum. Konyaspor'a karşı temkinli çıktı bu kez. Konyaspor hiçbir türlü üzerine gelemedi. Bu kadar zayıf Konya takımına Fenerbahçe gol atamadı. Sonra da şampiyonluğu verdi. Bana göre kümede kalmaları bile mucize oldu. Diğer taraftan 99 puan toplamış hiçbir antrenör başarısız değildir. İsmail Kartal da güzel işler yapmıştır. Devam etmeli midir? Bir şey söylemem Fenerbahçe camiasının kendi bileceği iştir."

"RAMS PARK ŞAMPİYON YAPTI"

"Fenerbahçe 1 mağlubiyet almış, Galatasaray ise 2 kez mağlubiyet yaşamış ama şampiyon Galatasaray olmuş. Burada şu anlam çıkıyor Rams Park, Galatasaray'ı şampiyon yaptı. Fenerbahçe evindeki her puan kaybında büyük kırılmalar yaşadı. Hasar verdiler kendilerine." ifadelerini kullandı.