Galatasaray taraftarından Trabzonspor'a destek Galatasaray taraftarından Trabzonspor'a destek

Sinan Engin'in Süper Kupa karşılaşmasına dair yorumları şöyle...

"BUNLAR İNANDIRICI DEĞİL"

"Süper Kupa maçı öncesinde niye konuşmadın Erden Timur? Direği geçtikten sonra adım atalım diyorsun. Ortalık yangın yerine dönmüş.
Herkes kendi menfaatine göre hareket ediyor. 1 hafta 10 gün önce neden Dursun Özbek, 'Ertelemeyi kabul ediyoruz' demediler? Bugün de diyor ki adım atalım. Bunlar inandırıcı değil."

"SPOR BAKANI SORMUYOR MU?"

"Bugün Süper Kupa'ya çıkmıyorsun ortalık toz duman rezalet. Spor Bakanı sormuyor mu? Mehmet Büyükekşi'ye 'Ne oluyor, sen ne yapıyorsun bir kulüp haykırıyor bağırıyor' demiyor mu?"

"TÜRK FUTBOLUNUN İÇİNE ETMİŞ"

"Bir kulüp var hatalı veya hatasız Süper Kupa'ya çıkmıyor. Senden bir şey rica ediyor bir büyük camia. Bu mudur futbolu yönetmek? Nasıl kayıtsız kalıyorsunuz Mehmet Büyükekşi'ye! Türk futbolunun içine etmiş. Adam oturuyor orada gülüyor."

"SEVİNMENE GEREK YOK"

"Galatasaray camiası çok büyük ama çok enteresan bir camia! Galatasaray'ın U19 takımına attığı gole bu kadar sevinmesinin bir anlamı yok. Karşınızda rakip yok neye seviniyorsunuz. Sen Galatasaray'sın bir kere buna sevinmene gerek yok. Buradaki ortam farklı bir ortam! Bana göre yanlış. Düğme yanlış iliklenmiştir." ifadelerine yer verdi.