Simge Sağın'dan Galatasaray itirafı: "Hastanelik oldum..." Simge Sağın'dan Galatasaray itirafı: "Hastanelik oldum..."

Hande Sarıoğlu son zamanlarda sosyal medyada ve magazin gündeminde adından sıklıkla söz ettirmeye devam ediyor. Bir zamanlar ünlü isim spikerlik yaparak para kazanıyordu. Ardından spikerliği bırakarak sosyal medyaya ağırlık verdiği görüldü. Şimdilerde ise sosyal medya fenomeni olarak gündeme gelmeye devam ediyor.

Dans Görüntülerinden Sonra İşinden Olmuştu

Haber spikeri olarak aktif bir çalışma hayatı olan Hande Sarıoğlu geçtiğimiz aylarda oryantal yaptığı görüntüleri ile gündeme gelmişti. Bu görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından bazı yorumlar yapılmış ve bir haber spikerine yakışmadığı iddia edilmişti. Bunun ardından çalıştığı kanaldan da tepki gördüğü belirlendi. Çalıştığı kanaldan aldığı tepkiye çok sinirlenen Hande Sarıoğlu daha fazla dayanamayarak işinden istifa etmişti.

Sosyal Medya Pozlarıyla Adından Söz Ettiriyor!

Spikerliği bıraktıktan sonra sık sık sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımlarla gündeme gelmeye devam etti. Özel hayatı hakkında da paylaşımlar yapmaktan kendini alıkoyamadığı biliniyor. Şimdilerde dekolteli ve cesur pozlarını sosyal medya hesabından yayınlaması yeni tartışmaların fitilini ateşledi. Hande Sarıoğlu bu süreçte yazın uzun ve bol dinlenmeli bir tatil yaptı. Alaçatı’da verdiği pozlarla tüm dikkatleri üzerine çekti. Vermiş olduğu son pozlarda derin göğüs dekoltesi takipçilerinin adeta nefesini kesti.

Askısız straplez bir bluz giyen Hande Sarıoğlu bu süreçte derin göğüs dekoltesi ile takipçilerinin beğenisini kazandı. Bu görüntüleri gören takipçileri ikiye bölünmüş durumda. Bazı takipçileri bu noktada eski spikerin durumu abarttığını ve biraz daha abartması durumunda göğüslerinin görüneceğini ifade ederken bazı takipçileri ise ünlü ismin fiziğinin çok güzel olduğunu ve bu sebepten dolayı kendisine ne giyse yakıştırdığını ifade ettiler. Bu paylaşımına ise kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldiği dikkatlerden kaçmadı.