Spor Bakanı'nın açıklamalarından sonra gözler Süper Lig maçlarına çevrildi...

Süpr Lig maçları şifresiz nasıl izlenir, TOD'a nasıl giriş yapılır? gibi soruların detayları burada.

TOD'a giriş yapmak için tıklayın

Yukarıda vermiş olduğumuz linke tıklayarak hızlı kayıt sisteminden ücretsiz üyeliğinizi başlatıp Süper Lig maçlarını 3-13 Mart tarihlerine kadar şifresiz ve naklen takip edebilirsiniz.

Sergen Yalçın'dan Okan Buruk'a göndermeli sözler Sergen Yalçın'dan Okan Buruk'a göndermeli sözler

TOD, TV'YE NASIL BAĞLANIR?

Televizyonunuzu internete bağladıktan sonra Andoid TV,  Apple TV ve Smart TV'den TOD'u indirip giriş yaptıktan sonra Netflix ve Exxen gibi dilediğiniz şekilde izleme şansına sahip olabilirsiniz.

TOD TV'DE ÖNE ÇIKAN MAÇLAR

Futbol:

Başakşehir - Alanyaspor

Beşiktaş - Ankaragücü

Kayserispor - Fenerbahçe

Trabzonspor - Ümraniyespor

Borussia Dortmund - Leipzig

Nottingham Forest - Everton

Manchester United - Liverpool

Manchester City - Newcastle

Arsenal - Bournemouth

Wolverhampton - Tottenham

Basketbol:

Fenerbahçe Beko - Manisa Büyükşehir Belediyespor

Gaziantep Basketbol - Konyaspor Basketbol

Aliağa Petkim - Darüşşafaka

Beşiktaş - Galatasaray NEF

SPOR BAKANININ AÇIKLAMALARI:

"Spor camiasının değerli paydaşlarını, ekran başındaki izleyecileri saygı ve sevgiyle selamlıyoruz. Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Acımızı hafifletecek tek şey ortak değerlerimiz ve duygularımızı hep birlikte yaşamak. Devletimizin ve milletimizin ilk günden itibaren omuz omuza olması hepimiz için gurur kaynağı oldu. Umarız omuz omuza olmaya hep devam edeceğiz. Peş peşe gelen depremler ve spor camiasının birbirine sımsıkı dayanışması, yaraları sarmak adına bir olmasıyla gurur duymaktayız. Spor centilmenlik, dayanışma, toplumlara moral ve dayanışma veren önemli kaynağımız. Spor insanlarımız, yöneticilerimiz, bireyler tarihe geçen dayanışma örneği sergiliyor. Her daim böyle devam etsin. Depremde aramızdan ayrılan bütün vatandaşlara Allah'tan rahmet, aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Futbolun iyileştiren ve bir araya getiren gücünden faydalanıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak sporun ve futbolun birleştirici gücünü vurgulamak adına ligin iki haftasını şifresiz olarak verilecek." dedi.