Turabi Çamkıran, sosyal medya hesabından şu sözleri paylaştı:

Sosyal medyadaki kullanıcılara göre "Turabi, Acun'a gönderme yaptı." "Turabi şans istiyor." "Turabi gittikten sonra yarışmanın tadı kalmadı" gibi yorumlar yapılmaya başlandı.

TURABİ ÇAMKIRAN KİMDİR?

Mersin'in Erdemli ilçesinde dünyaya gelen Turabi Çamkıran, 3 Temmuz 1987 tarihinde doğdu. Aslen Kahramanmaraşlı olan Çamkıran, örgün lise öğrenimini yarıda bırakıp orta öğretimini açıktan tamamladı.

Çocukluk yaşlarıda breakdance ve muay thai dövüş dallarıyla ilgilenen Turabi Çamkıran, 2008 senesinde 'Benimle Dans Eder misin?' dans yarışmasına başvuruda bulundu ve yüzler kişi arasından yarışmaya kabul edildi. Daha sonra 2013 senesinde 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasına katılarak yarı finale çıkma başarısı gösterdi.

2014, 2015 ve 2018 yıllarında 'Survivor' yarışmasına katılan Turabi Çamkıran, 2014 yılında 'Gönüllüler' takımında yer buldu ve şamiyon olmayı başardı. Aynı Turabi, 2015 yılında da 'Survivor All Star' yarışmasında şampiyon oldu ve art arda yarışmada şampiyon olarak yarışma tarihine geçti.

Çamkıran, ayrıca iyi derece İngilizce bilmektedir.

TURABİ ÇAMKIRAN'IN OYNADIĞI YAPIMLAR:

Survivor Murat Eken kimdir? Murat Eken kaç yaşında, Murat Eken evli mi? Survivor 2023 kadrosunda kimler var? Survivor Murat Eken kimdir? Murat Eken kaç yaşında, Murat Eken evli mi? Survivor 2023 kadrosunda kimler var?

2016 - Kertenkele (Kara Kemal)

2021 - Kutay (Kutay)

2014 - Sabit anca 2 (Turabi)

2017 - Ketenpere (Yıldıray)

2021 - Avcı: İlk Kehanet (Anahtarcı)

TURABİ, ABD YARIŞMASINDAN NE KADAR KAZANDI?

2019 yılında ABD'de yayınlanan “War of the Worlds” yarışmasını Turabi Çamkıran kazandı.

Turabi, o dönem 750 bin Dolarlık bir para ödülü kazandığını açıklamıştı. Çamkıran'ın ayrıca ABD'de bir ev satın aldığı da iddia ediliyor.

"NUSRET'TEN SONRA TANINAN TEK TÜRK BENİM"

Turabi Çamkıran, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada: "ABD'de de çok popüler olduğumu söyleyebilirim. ABD'de Nusret'ten sonra tanınan tek Türk oyuncu benim. Bunu sosyal medyada da görebilirsiniz." dedi.