Tanju Çolak, Galatasaray'ın yüzde 55 ihtimalle şampiyonluğa yakın olduğunu söyledi.

"GALATASARAY'A ALANA HELAL OLSUN"

Süheyl Batum listesini açıkladı! Ünal Aysal ve Alp Yalman... Süheyl Batum listesini açıkladı! Ünal Aysal ve Alp Yalman...

"Torreira, 2 senede 74 maça çıkmış. Seni Galatasaray'a alana ve aldığın paraya da helal olsun. Türk gençlerine örnek olacak bir çalışkanlığı var. Sahanın her yerinde. Melo'dan sonra böyle bir orta saha gelmemişti Galatasaray'a."

"MERTENS'E İSTEDİĞİ PARAYI VERİN"

"Gol atıyor, attıyor, savunmaya yardım ediyor, hocasıyla ilişkisi çok sıcak. Mertens'in istediği parayı verin ve sözleşmesini uzatın. En azından 1 yıl daha takımda kalsın ve katkı vermeye devam etsin."

"OKAN BURUK YİNE GERİDEN GELDİ"

"Geçen sene Galatasaray 5 puandan geri geldi, bu sene de 14 maç üst üste kazandı ve liderliği geri aldı. Yine geriden geldi Okan Hoca. Sezon başında herkes Fenerbahçe'yi yere göğe sığdıramıyordu. Al işte puan tablosu ortadı. Averaj da öne geçecek Galatasaray neredeyse. Sadece 1 gol fark var."

"%55'DEN 80'E ÇIKAR"

"Bana göre şu an Galatasaray'ın şampiyonluk şansı %55. Eğer Adana Demirspor'u yenerlerse o ihtimal %80'e çıkar. Ben hata yapacaklarını da düşünmüyorum." sözlerine yer verdi.