Tanju Çolak, maçın hakemi Bahattin Şimşek'e çok sert sözler sarf etti.

"HER ZAMAN BÖYLE GÖRMEK İSTİYORUM"

"Galatasaray bugün çok başarılıydı. 1.bölgeden, 2.bölgeye oradan 3.bölgeye geçişleri hızlı paslarla başarılı oldular ve skora ulaştılar. Bu Galatasaray'ı her zaman böyle görmek istiyorum. Herkes bu maçın zor olacağını düşünmüştü. Kerem Demirbay ve Torreira çok başarılıydı. Sahada basmadık yer bırakmadılar."

Okan Buruk'un yardımcısı Kadıköy'de maçı izledi! Okan Buruk'un yardımcısı Kadıköy'de maçı izledi!

"YILDIZ FUTBOLCULARIN BÖYLE ÖZELLİKLERİ VAR"

"Icardi ayakta duramıyordu, direnci yoktu, sahada yoktu, fiziği yoktu ama maçın son anlarında bir top geldi verkaç yapıp golü buldu. İşte yıldız futbolcuların böyle özellikleri var. Icardi'nin kendi ceza sahası dışından çıkmaması lazım. Orta sahada devamlı top alıp verecekse nasıl gol bulacaksın?"

"TAM BİR REZİLLİK!"

"Hakem maçı oturtamadı. Kaçırdığı kartlar ve fauller vardı. Rizesporlu futbolcunun Torreira'ya yaptığı hareket net kırmızı karttı. Benim ABD'den kızım gördü, Bahattin Şimşek görmedi. Tam bir rezillik. Galatasaray'a gelince yok. Rizesporlu oyuncuya dokun faul oluyor. VAR'daki Onur Özütoprak da başarılı değildi. Çok garipsedim. MHK'nin dinlendirmesi lazım, oyunculara da çok sinirli davranıyor, sen tanrı mısın? Hemen Icardi'ye sarı kart gösterdi itiraz ettiği için."