Ekonomide meydana gelen dalgalanmalar vatandaşı derinden etkilemeye devam ediyor. Yaşanan fiyat artışlarına karşın çeşitli destekler ve indirimler geliyor ancak pek yeterli olduğu düşünülmüyor. Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde ise vatandaşın yüzünü güldürmek ve cüzdanlarını bir nebze olsun rahatlatmak için yeni indirimler yapılmasına karar verildi. Temel tüketim ürünlerinde indirim yapılacağı açıklandı.

Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde, vatandaşa destek olmak amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan talimatı ile birlikte bazı indirimler yapılmaya başlandı. Bunun ardından ülke genelindeki tüm marketlerinde fiyat etiketleri yeniden güncellenmeye başladı.

Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde Büyük İndirim!

Selçuk Geçer önümüzdeki hafta dolar ne kadar olacak açıkladı! Yeni rakam piyasaları alt üst edecek Selçuk Geçer önümüzdeki hafta dolar ne kadar olacak açıkladı! Yeni rakam piyasaları alt üst edecek

İndirim haberlerini doğrulamak için Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü olan Hüseyin Aydın konu hakkında açıklamalarda bulundu. Vatandaşların yapılan indirimler sonrasında çok daha uygun fiyatlı alışveriş yaparak ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri belirlendi. Özellikle indirimler, vatandaşların temel ihtiyaçlarının olduğu ürünlerde yoğunlaştı. İndirim oranları değişirken, daha sık kullanılan ve ihtiyaç duyulan ürünlere daha büyük indirimler yapıldı.

Hangi Ürünlere İndirim Gelecek?

Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde uygulanacak büyük indirim sonrasında vatandaşlar alışverişlerini daha uygun fiyata yapabilmek için araştırmaya başladılar. Yapılan değerlendirmelere göre bir evin ihtiyacı olarak görülen temel gıda ürünlerinin indirim kategorisine dahil edilmesi planlanıyor.

İndirim uygulanacak olan ürünler arasında makarna, pirinç, Ayçiçek yağı, zeytinyağı, tereyağı, peynir, bal, çamaşır deterjanları, kavun, kuru soğan, süt, zeytin, çay, bulgur, mercimek, salça, fasulye, nohut, şeker, tavuk ürünleri, yumurta, karpuz, bulaşık deterjanları, kağıt havlu, tuvalet kağıdı, bebek bezi, kolonya gibi pek çok ürün bulunuyor.

İndirimlerin tamamen vatandaşa yardımcı olmak amacıyla planlandığı öğrenildi. Fiyatların bu denli indirilmesinin ardından tam olarak bir kar elde edilmeyeceği ancak zarar da edilmeyecek şekilde finansal planlama yapıldığı öğrenildi.