Ajans 1905'in haberine göre Fatih Terim, Işıtan Gün hakkında şu sözleri kullandı: "Işıtan Gün kim? Onu muhattap alıp açıklama yapmama gerek yok." dedi.

FLORYA'DA GÖZÜKMEYİN

Haziran 2021'de Galatasaray başkanı seçilen Burak Elmas, göreve gelir gelmez Fatih Terim'i takımın başına getirmişti. Futboldan sorumlu yönetici Işıtan Gün ve menajer Ogan Tarhan'ın Florya ziyaretinden rahatsız olan Terim'in Elmas'a: "Florya'da sizin dışınızda yönetici görmek istemiyorum." diyerek serzenişte bulunduğu da aylar sonra ortaya çıktı.

TERİM HAKKINDA NE DEMİŞTİ?

Işıtan Gün, teknik direktör Fatih Terim'le transfer konusunda yaşadığı çarpıcı bir olayı da şöyle anlattı: "Fatih Terim ile yaptığım görüşmede bana transfer listesini iletti. Gerekli incelemeyi yaptıktan sonra TFF Harcama Limitleri, FFP kuralları ve Bankalar Birliği Anlaşması’ndaki taahhütlerimiz tamamen göz ardı edilmiş durumda olduğunu Hoca’mıza anlatmaya çalıştığım. O da bana küfürlü sözlerle tepki gösterdi." dedi.

Levent Tüzemen'den Vincenzo Montella'ya Fatih Terim tepkisi Levent Tüzemen'den Vincenzo Montella'ya Fatih Terim tepkisi

ÜÇ AYRI MENAJERE 3,75 MİLYON AVRO

Genel kurulda yaşanan ibrasızlık olayına da değinen Işıtan Gün eski bir yöneticiyi de (Abdurrahim Albayrak) hedef alıp “Sadece Falcao transferinde üç ayrı menajere tam 3,75 milyon avroyu kulübümüze ödetmiş yönetici, camiamızın tepkisizliğinden güç alıyor olsa gerek. Genel kurulda büyük bir samimiyetsizlik örneği sergileyerek Burak Elmas yönetimini mali açıdan ibra etmeyen oyunu haziruna göstererek atmış ve beş saat boyunca sandıkların etrafında cansiparane bir şekilde üyelere de aynı yönde oy kullanmaları yönünde telkinde bulunmuştur." ifadelerini kullandı.

(GsGazete / Ajans 1905)