TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin aday olup olmayacağı henüz belli değil.

Başkanvekili Yusuf Günay da bu belirsizlik ortamında daha fazla durmak istemiyor ve Temmuz'daki seçimlerde hiçbir adayın listesine girmeme kararı aldı.

YENİDEN GALATASARAY'A DÖNECEK

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e Erden Timur'un ayrılığından sonra yoğun tepkiler oluştu. Camiaya yakın Divan Kurulu üyeleri şimdiden sezon sonuna doğru yapılacak erken seçim kokularını hissediyorlar.

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır" Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır"

Günay da bunu bildiği için şimdiden hazırlıklarını yapmaya başladı. İddia o ki Erden Timur, Adnan Polat ve Abdürrahim Albayrak gibi isimler şimdiden kulis çalışmalarına start verdiler.

Rahmetli Mustafa Cengiz'in Başkan Yardımcısı Kaan Kançal 2021'deki seçimlerde adaylığını koymayı planlıyordu. Günay ve Albayrak da bu listede olacaktı ancak çok adaylı düzende şanslarının az olduklarını bildikleri için geri adım atmak zorunda kaldılar.

Yusuf Günay özellikle 'TFF'de Galatasaray haklarını savunan tek adam' pozisyonuyla camiada ciddi bir popülariteye ulaşmayı başardı. Aynı zamanda iş hayatında da önemli başarılara imza attı.

DÜRÜST'TEN DESTEK

Bir dönem kendisi gibi TFF Başkanvekilliği görevi yapan Ali Dürüst de Günay'a yeniden Galatasaray'da görev alması durumunda arka planda destek vereceğini iletti.