Timurlenk'in yorumları:

TEK HEDEFLERİ AVRUPA LİGİ

Koeman sonrası göreve gelen Xavi, önce İspanya Süper Kupası'nı kaybetti ardından Kral Kupası'na veda etti. Ligde 4. olabilmek için çırpınan Barcelona'nın tek gerçek hedefi Avrupa Ligi kalmıştı.

HEMEN FAVORİ İLAN ETTİLER

İki kulüpte de forma giymiş Maradona'nın bol bol anıldığı eşleşmede Katalanlar, Napoli deplasmanından 4 gollü galibiyetle çıkarken dün İspanyol medyası kura öncesinde Barça'yı bu kupanın favorisi ilan etti. Peki ne oldu da 'eski Barcelona yok' dedirten Barcelona toparlandı?

SONUNDA GÜNEŞ AÇTILAR

G.Saray gibi genç kadroya sahip takımın elinde Pedri, Gavi, Ansu Fati (Sakat) gibi genç yetenekler ama aynı zamanda Dembele, Coutinho gibi servet ödenmiş ama hayal kırıklığı olan futbolcular vardı. Devre ortasında yapılan Aubameyang, Adama Traore ve Ferran Torres transferleri o genç kadronun içine akıtılan tecrübe oldu. Atletico Madrid'e 45 dakikada 3 gol atan takım, Napoli rövanşı öncesinde Valencia deplasmanında 4 golle kazandı. İyi oyunun sinyalleri bir aydan fazladır vardı ancak yeni transferlerin tabelacı olması Barcelona'nın üzerinde güneşi açtırdı.

ŞİFRE: LAZİO & MARSİLYA

G.Saray adına sezonun en iyi futbolu diye parmakla gösterilecek iki maç; Lazio ve Marsilya karşılaşmaları. Bir taraftan da Göztepe deplasmanında bile 45 dakikada 60 pas yapabilen bir G.Saray var. İkinci G.Saray'ın Camp Nou'da topu görme şansı yok.

O DEFANSA İHTİYAÇ VAR

Ama birinci G.Saray, Marsilya ve Lazio deplasmanlarındaki defansif kurgusunu sahaya yansıtırsa NEF Stadı'ndaki rövanşa taraftarın gitmesinin bir anlamı olur. Bunun için G.Saray'ın kalede Muslera'ya ihtiyacı var.

(Sabah)